Bluedio T3+ Negru

Bluedio T3 + sunt castile audio care imbina performanta cu designul modern.   Se conecteaza prin Bluetooth, fiind compatibile cu dispozitive iOS, Android sau Microsoft. Inspirate de turbina motorului de avion, castile au un design impunator, care atrage toate privirile. Castile adopta o membrana de 57mm din titan pentru a reduce distrosiunea armonica totala si pentru a oferi cea mai buna experienta audio. Apasand butoanele MF si butonul Volume + impreuna, permite intrarea in mod ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Bluedio T3+ Negru

Bluedio T3 + sunt castile audio care imbina performanta cu designul modern.
 
Se conecteaza prin Bluetooth, fiind compatibile cu dispozitive iOS, Android sau Microsoft. Inspirate de turbina motorului de avion, castile au un design impunator, care atrage toate privirile. Castile adopta o membrana de 57mm din titan pentru a reduce distrosiunea armonica totala si pentru a oferi cea mai buna experienta audio. Apasand butoanele MF si butonul Volume + impreuna, permite intrarea in modul 3D, pentru a intari campul de sunet traditional, si a te bucura de un sunet mai puternic. Bluedio T3+ suporta slot pentru card microSD de maximum 32GB. Daca introduci un card micro SD incarcat cu melodiile tale preferate, nu mai ai nevoie de telefon mobil sau alte dispozitive auxiliare, ci te poti bucura direct de muzica.
 
Bateria rezista pana la 20 de ore de redare audio sau convorbiri si se reincarca in aproximativ 2 ore. Castile sunt pliabile si extrem de confortabile.
Bluedio 198104
Conectivitate
InterfataBluetooth
CompatibilitateAndroid
iOS
Windows
Autonomie20 ore
Raza de actiune10m
Frecventa15 - 25000 Hz
Independenta (ohm)16
Alteleslot pentru card microSD de maximum 32GB
Functii si Tehnologii
Controlul volumuluiDa
BluetoothDa
Caracteristici fizice
CuloareNegru

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bluedio T3+ Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bluedio T3+ Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.