Bioliq Specialist Imperfections tratament local cu acțiune rapidă pentru pielea cu imperfectiuni 10 ml

23,80 lei (1 magazin)
Bioliq Specialist Imperfections, 10 ml, Corector lichid pentru femei, Serul facial Bioliq Specialist Imperfections este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.Caracteristici:elimină simptomele acneeiuniformizează tonul pieliiCum se utilizează:Se aplică un strat subțire de corector, direct pe zona afectată. Se aplică cu degetul sau cu aplicatorul practic, pe diversele imperfecțiuni ale tenului. ...

Descriere


Bioliq Specialist Imperfections tratament local cu acțiune rapidă pentru pielea cu imperfectiuni 10 ml

Bioliq Specialist Imperfections, 10 ml, Corector lichid pentru femei, Serul facial Bioliq Specialist Imperfections este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire.Caracteristici:elimină simptomele acneeiuniformizează tonul pieliiCum se utilizează:Se aplică un strat subțire de corector, direct pe zona afectată. Se aplică cu degetul sau cu aplicatorul practic, pe diversele imperfecțiuni ale tenului.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Bioliq Specialist Imperfections tratament local cu acțiune rapidă pentru pielea cu imperfectiuni 10 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Bioliq Specialist Imperfections tratament local cu acțiune rapidă pentru pielea cu imperfectiuni 10 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.