BioGance Long Coat Shampoo 1 l

de la 126,00 lei (2 magazine)
Şamponul Long Coat a fost îmbogăţit cu ulei de Jojoba şi Avocado pentru  o hrănire intensă şi descurcare perfectă a blănii. Acest şampon special cu pH echilibrat curăţă delicat, hrăneşte şi tratează blana. Rezultat: Blana rămâne strălucitoare, mătăsoasă şi uşor de aranjat . Nu contine parabeni, coloranti si detergenti. Are o formula hipoalergenica, potrivita si pentru cateii in perioada de crestere si pentru pisicile cu blana lunga. ...

Descriere


BioGance Long Coat Shampoo 1 l

Şamponul Long Coat a fost îmbogăţit cu ulei de Jojoba şi Avocado pentru  o hrănire intensă şi descurcare perfectă a blănii. Acest şampon special cu pH echilibrat curăţă delicat, hrăneşte şi tratează blana. Rezultat: Blana rămâne strălucitoare, mătăsoasă şi uşor de aranjat . Nu contine parabeni, coloranti si detergenti. Are o formula hipoalergenica, potrivita si pentru cateii in perioada de crestere si pentru pisicile cu blana lunga.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BioGance Long Coat Shampoo 1 l de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BioGance Long Coat Shampoo 1 l sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.