Berlinger Haus bh1272

de la 137,99 lei (2 magazine)
Tigaie clatite Berlinger Haus 25 cm aluminiu forjat rosu 3 straturi marmura cu inductie bh1272 - Tigaia Berlinger Haus este fabricata din aluminiu forjat de 5 mm, mult mai rezistent la temperaturi ridicate fata de aluminiu clasic. Interiorul este din marmura antiaderenta aplicata in 3 straturi, ceea ce ofera rezistenta in folosirea indelungata. - Datorita stratului din marmura antiaderenta tigaia permitea gatirea sanatoase a alimentelor fara grasimi in exces. - Maneru ...

Descriere


Berlinger Haus bh1272

Tigaie clatite Berlinger Haus 25 cm aluminiu forjat rosu 3 straturi marmura cu inductie bh1272

- Tigaia Berlinger Haus este fabricata din aluminiu forjat de 5 mm, mult mai rezistent la temperaturi ridicate fata de aluminiu clasic. Interiorul este din marmura antiaderenta aplicata in 3 straturi, ceea ce ofera rezistenta in folosirea indelungata.

- Datorita stratului din marmura antiaderenta tigaia permitea gatirea sanatoase a alimentelor fara grasimi in exces.

- Manerul este ergonomic din material moale placut la atingere si rezistent la teperaturi ridicate.

- Tigaia poate fi spalata in masina de spalat vasele in siguranta.

- Compatibila cu toate aparatele de gatit, inclusiv cu cele pe inductie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Berlinger Haus bh1272 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Berlinger Haus bh1272 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.