Benton Snail Bee masca de celule cu ingrijire completa cu extract de melc 10 × 20 g

139,00 lei (1 magazin)
Benton Snail Bee, 20 g, Produse pentru netezire pentru femei, Masca facială Benton Snail Bee răsfață și îngrijește tenul.Caracteristici:hidratează profund și hrănește intenscurăță eficient poriiiluminează și împrospăteazănu irită pieleaCum se utilizează:Se scoate cu grijă masca din ambalaj și se aplică pe fața curată. Se lasă să acționeze pe durata specificată pe ambalaj. ...

Descriere


Benton Snail Bee masca de celule cu ingrijire completa cu extract de melc 10 × 20 g

Benton Snail Bee, 20 g, Produse pentru netezire pentru femei, Masca facială Benton Snail Bee răsfață și îngrijește tenul.Caracteristici:hidratează profund și hrănește intenscurăță eficient poriiiluminează și împrospăteazănu irită pieleaCum se utilizează:Se scoate cu grijă masca din ambalaj și se aplică pe fața curată. Se lasă să acționeze pe durata specificată pe ambalaj.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Benton Snail Bee masca de celule cu ingrijire completa cu extract de melc 10 × 20 g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Benton Snail Bee masca de celule cu ingrijire completa cu extract de melc 10 × 20 g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.