BCE Richmond 7ft

Masa de biliard cu contor Richmond 7ft - este o masa de biliard pentru bar, are un rezervor pentru bile si un sistem de contorizare a numarului de jocuri care poate fi de doua feluri cu jetoane sau cu contor. Mesele de biliard Richmond au placa de ardesie profesionala dintr-o bucata. Masa de biliard Richmond 6ft are ornamente cromate care confera eleganta si durabilitate. Masa de biliard Richmond 7ft se livreaza cu set complet de accesorii. Montaj gratuit ! ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


BCE Richmond 7ft

Masa de biliard cu contor Richmond 7ft - este o masa de biliard pentru bar, are un rezervor pentru bile si un sistem de contorizare a numarului de jocuri care poate fi de doua feluri cu jetoane sau cu contor. Mesele de biliard Richmond au placa de ardesie profesionala dintr-o bucata. Masa de biliard Richmond 6ft are ornamente cromate care confera eleganta si durabilitate.

Masa de biliard Richmond 7ft se livreaza cu set complet de accesorii.

Montaj gratuit !

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul BCE Richmond 7ft de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru BCE Richmond 7ft sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.