Barnaux Eyeye B5 Active 200 ml

Descrierea produsului Solutie pentru lentile de contact mai dure. Capacitatea recipientului de 200 ml Timp de expediere 24 de ore Eyeye B5 activa este o solutie de lentile de contact poate asigura o protectie completa a lentilelor de contact dure si ochi. Contine vitamina B5 sau provitamina B5, iar solutia Eyeye hraneste si sprijina proprietatile de auto-vindecare ale corneei. Pe langa aceasta, curata si elimina depunerile de proteine, dezinfecteaza, hidrateaza si mentine hidrata ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Barnaux Eyeye B5 Active 200 ml

Descrierea produsului
Solutie pentru lentile de contact mai dure.
Capacitatea recipientului de 200 ml
Timp de expediere 24 de ore


Eyeye B5 activa este o solutie de lentile de contact poate asigura o protectie completa a lentilelor de contact dure si ochi. Contine vitamina B5 sau provitamina B5, iar solutia Eyeye hraneste si sprijina proprietatile de auto-vindecare ale corneei. Pe langa aceasta, curata si elimina depunerile de proteine, dezinfecteaza, hidrateaza si mentine hidratarea lentilelor, facilitand in acelasi timp insertia lor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Barnaux Eyeye B5 Active 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Barnaux Eyeye B5 Active 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.