CATEGORII
  FILTRE
 • Producator
  Simat 28
 • Categorie
  Cafea 13 - 11 Ceai 3 Dulciuri 1
 • Pret

 • Cautari similare
  Sugestiile meleRezultate (28)

Pret produs
Simat Cappuccino Instant Irish 1 kg

Simat Cappuccino Instant Irish 1 kg

Cappuccino Instant Simat Irish este un cappuccino cu gust de whisky. Cu acest produs veti obtine o bautura delicioasa cu gust puternic care poate fi consumata in orice moment de relaxare.Simat Irish este o pudra conceputa special pentru automatele de cafea vending.Pentru rezultate optime recomandam urmatorul dozaj: 17-19 g/ 100 ml apa
Simat Cappuccino Instant Vanilia 1 kg

Simat Cappuccino Instant Vanilia 1 kg

Cappuccino Instant Simat Irish este un cappuccino cu gust de vanilie. Aceasta este o bautura delicioasa cu gust puternic aromat care poate fi consumata in orice moment de relaxare.Simat Vanilia este o pudra conceputa special pentru automatele de cafea vending.Pentru rezultate optime se recomanda urmatorul dozaj: 17-19 g/ 100 ml apa.
Simat Lapte Granulat Creamer 500 g

Simat Lapte Granulat Creamer 500 g

Simat a conceput acest lapte granulat special pentru bauturile calde oferite de automatele de cafea vending.Lapte Granulat Simat Creamer va ajuta sa obtineti specialitati pe baza de cafea care sa va incante simturile cu aroma si crema fina.Este ambalat in punga nevidata de 500 g.Un bax contine 20 pungi.Dozaj:- cafea cu l
Simat Lapte Granulat, 500 g Roja Topping

Simat Lapte Granulat, 500 g Roja Topping

Laptele Simat Roja are la baza 25% lapte si este ideal pentru a fi folosit in amestec cu cafea.Dozele recomandate sunt:- 6-7 g pentru cafea cu lapte, intr-o cantitate de 80 ml;- 3-4 g pentru espresso cu putin lapte, intr-o cantitate de 60 ml.Acest lapte granulat este ambalat in punga nevidata de 500 g.
Simat Ceai FRUITY 0.50kg

Simat Ceai FRUITY 0.50kg

Ceaiul cu aroma de fructe de padure de la SIMAT ne ofera o bautura rapida care poate fi consumata atat calda cat si rece. Este un ceai granulat destinat aparatelor de vending.0.50kg.
Simat Ceai MINT 0.50kg

Simat Ceai MINT 0.50kg

Ceaiul de menta de la SIMAT ne asigura prepararea rapida a unei bauturi cu un gust proaspat si o aroma inconfundabila. Este un ceai granulat special conceput pentru aparatele de vending.1kg.
Simat Lapte ROJA 500g

Simat Lapte ROJA 500g

SIMAT MILK ROJA este un produs granulat cu zahar, destinat aparatelor de vending.Mod ambalaj: punga 500g.
Simat Lapte ROJA SIN AZUCAR 500g

Simat Lapte ROJA SIN AZUCAR 500g

SIMAT ROJA SIN este varianta fara zahar a laptelui instant rosu al aceluias brand. Destinat aparatelor de vending.Mod ambalaj: punga 500g.
Simat Ciocolata calda CHOCO BOMBON

Simat Ciocolata calda CHOCO BOMBON

Ciocolata calda CHOCO BOMBON de la SIMAT ne ofera o bautura excelent de gustoasa si foarte cremoasa, destinata atat aparatelor de vending cat si prepararii manuale. Doza recomandata 20-23g / 150ml.Mod de ambalare: punga 1kg.
Simat Cafea instant Soluble

Simat Cafea instant Soluble

SIMAT COFFEE SOLUBLE ​este un amestec de arabica din mai multe regiuni, deshidratata din care rezulta o cafea cremoasa, fina, cu un gust excelent.250g.
Simat Cappuccino Instant Toffee 1 Kg

Simat Cappuccino Instant Toffee 1 Kg

Cappuccino Instant Simat Toffee este un cappuccino gustos cu aroma de caramel. Cu acesta veti obtine o bautura delicioasa cu gust puternic si aromat care poate fi consumata in orice moment de relaxare.Simat Toffee este o pudra conceputa special pentru automatele de cafea vending.Pentru rezultate optime se recomanda urmatorul dozaj: 17
Simat LIMON 1kg

Simat LIMON 1kg

Ceaiul de lamaie de la SIMAT este un veai granulat destinat aparatelor de vending, cu un gust placut si reconfortant. A se consuma de preferinta cald.1kg.
Simat Milk Roja topping 500gr

Simat Milk Roja topping 500gr

Acest produs are la baza 25% lapte, cu un gust tipic de lapte degresat. Ideal pentru a fi folosit in amestec cu cafea. Produsul vine in pachete de 500gr, iar dozele recomandatesunt: 6-7 gr pentru cafea cu lapte intr-o cantitate de 80cc, 3-4 gr pentru espresso cu putin lapte la un continut de 40 cc.Dozaje:Cafea cu lapte: 6-7 g (80 cc)Espresso cu putin lapte: 3-4 g (40 cc)La
Simat Ciocolata calda granulata 1 kg

Simat Ciocolata calda granulata 1 kg

Ciocolata granulata pentru automatele de cafea. Contine 14% cacao pentru o ciocolata calda delicioasa.O combinatie perfecta de lapte, pudra de cacao si zahar, din care rezulta o ciocolata calda si cremoasa.Pentru a obtine o bautura de 100 ml se poate doza 20 gr ciocolata.Mod ambalare: punga 1 kg.
Simat Cafea boabe Mezcla 1 kg

Simat Cafea boabe Mezcla 1 kg

Cafea boabe Simat Mezcla este o cafea boabe special selecționata, realizata din soiuri de Arabica de calitate înaltă și soiuri de Robusta. Compozitie: Robusta din Indonezia cu 60%.  Arabica din Brazilia cu 40%.  Mod ambalare: punga 1 kg
Simat Cafea boabe Selection 1 KG

Simat Cafea boabe Selection 1 KG

Cafea boabe Simat Selection este un amestec de boabe atent selectionate.Compozitie: 80% Arabica si 20% Robusta Mod ambalare: punga de 1 kg
Simat Cafea boabe 100% Natural - 1kg

Simat Cafea boabe 100% Natural - 1kg

Special conceputa pentru a fi combinata cu lapte, aceasta cafea boabe este destinata automatelor vending si ofera un espresso bogat in crema si aciditate scazuta. Cafea produsa in Spania, cu un continut de 70% robusta si 30% arabica.Mod de ambalare si facturare: • punga (1kg), • bax (12 pungi)
Simat Ciocolata Instant, 1 kg Choco Sport

Simat Ciocolata Instant, 1 kg Choco Sport

Simat Choco Sport contine cacao 14%, lapte si zahar. Din acest amestec rezulta o bautura deosebita, dulce si cremoasa. Este recomandat a fi consumata la inceputul zilei, pentru a va lua doza de energie. Pentru a obtine o bautura de 150 ml se dozeaza 20-23 grame de ciocolata. Simat Choco Sport se ambaleaza in punga nevidata de 1 kg.
Simat Ceai Instant Lamaie, 1 kg

Simat Ceai Instant Lamaie, 1 kg

Ceaiul de lamaie instant Simat este o pudra creata special pentru aparatele de vending. Bucurati-va de un ceai deosebit, cu gust revigorant de lamaie la orice ora a zilei.Ceaiul de lamaie Simat este ambalat in punga nevidata de 1 kg. Un bax contine 10 pungi.
Simat Ceai Instant Fructe de Padure, 500 g

Simat Ceai Instant Fructe de Padure, 500 g

Ceaiul Instant Fructe de Padure Simat este un ceai granulat cu aroma de fructe, creat special pentru aparatele de vending.Bucurati-va de savoarea unui ceai proaspat cu aroma deosebita care este greu de uitat.Aceasta bautura poate fi consumata atat calda, cat si rece.Ceaiul de fructe, produs de Simat, este ambalat in punga nevidata de

1024.css [0px to 1024px]