FILTRE
  • Producator
    Adams vision 669Adams 429Adams media corporation 235Adams-vision 215Adams supplements 180  toate...
  • Categorie
    - 1515Suplimente nutritive 354Produse naturiste 207Cosmetice 125Alimente & Nutritie 35  toate...
  • Pret

  • Cautari similare
    Sugestiile mele



Rezultate (2262)

Pret produs
Adams VITAMINA E ULEI COSMETIC

Adams VITAMINA E ULEI COSMETIC

Vitamina E in forma de ulei cosmetic hidrateaza pielea si contribuie la regenerarea elasticitatii acestuia. Pe langa faptul ca este un antiinflamator si antioxidant, protejeaza pielea impotriva degenerarii cauzate de radicalii liberi. Vitamina E in forma de ulei cosmetic are un efect antioxidant. Este recomandat pentru pielea uscata, matura si poate sa regenereze
Adams GLICERINA NATURALA

Adams GLICERINA NATURALA

Este unul dintre emolientii clasici folositi la prepararea produselor cosmetice. Contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Inevitabil, procesul de imbatranire a pielii este insotit de diminuarea eficientei de autohidratare naturala. Glicerina asigura o hidratare corecta, stimuleaza metabolismul si schimburile celulare epidermice. Este un lichid limpede, incolor si siropos, cu gust dulceag. &n
Adams VITAMINA A ULEI COSMETIC

Adams VITAMINA A ULEI COSMETIC

Uleiul de vitamina A este recomandat in special pentru tenul matur si uscat. Vitamina A creste activitatea enzimelor cutanate, imbunatateste elasticitatea pielii si ajuta la prevenirea aparitiei ridurilor. Vitamina A in forma de ulei cosmetic este un lichid clar cu o viscozitate medie. Uleiul cosmetic cu vitamina A este facut din palmitat de retinil, care este o forma a acestei
Adams ULEI DE NUCA

Adams ULEI DE NUCA

Uleiul de nuca hraneste, protejeaza, inmoaie pielea uscata. Recomandat pentru a imbunatatii bronzul pielii. Ajuta la cicatrizarea ranilor; util in psoriazis, eczeme, varice, insuficienta circulatiei periferice, furuncule, piele uscata, crapaturi, ulceratii vechi, pigmentatie neuniforma a pielii. Tonifica si creste functiile de protectie ale pielii.  Regenereaza parul si combate cade
Adams ULEI DE SHEA

Adams ULEI DE SHEA

Uleiul de Shea este folosit in vindecarea arsurilor si a ranilor, pentru eliminarea cicatricilor, matretii si avergeturilor. De asemenea da rezultate in diminuarea ridurilor, in reinnoirea celulelor pielii si in stimularea circulatiei sangvine. Uleiul de Shea este un produs derivat din untul de shea si are beneficii extraordinare asupra pielii! Stimuleaza pr
Adams ULEI DE NUCA DE COCOS

Adams ULEI DE NUCA DE COCOS

Uleiul de cocos este bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc si vitaminele A si E. Hidrateaza pielea in profunzime, tonifica, previne aparitia ridurilor si regenereaza parul. Uleiul din nuca de cocos este secretul frumusetii femeilor din insulele oceanului Pacific.  Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si struct
Adams ULEI DE MACESE

Adams ULEI DE MACESE

Uleiul de macese este bogata in vitamina C, un antioxidant care combate radicalii liberi si elibereaza pielea de substantele daunatoare. Hidrateaza pielea, dizolva tesutul cicatrizat si estompeaza ridurile. Este recomandat in special pentru pielea uscata, dar si pentru cea normala.  Continutul ridicat de acizi grasi nesaturati, linoleic,&
Adams ULEI DE JOJOBA

Adams ULEI DE JOJOBA

Uleiul de jojoba este un ulei recomandat si tenului gras, deoarece are proprietati asemanatoare sebumului uman, ceea ce ii confera o toleranta exceptionala din partea pielii noastre. Este bogat in antioxidanti si vitamine, in special vitamina E. Uleiul de jojoba, de asemenea, cunoscut sub numele de "aurului desertului", este o ceara aurie lichida fara miros, care este produsa din se
Adams ULEI DE MACADAMIA

Adams ULEI DE MACADAMIA

Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogata sursa de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii, are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii. Este un ulei protectiv cu o absorbtie rapida si este util pentru vindecarea leziunilor, a zgarieturilor si a diverselor iritatii. Este un ulei bland, hranit
Adams ULEI DIN SAMBURI DE CAISE

Adams ULEI DIN SAMBURI DE CAISE

Uleiul din samburi de caise este bogat in antioxidanti naturali, acizi grasi si vitamine (B, C, E). Reduce pierderea de apa din piele, penetreaza rapid epiderma si restabileste elasticitatea acesteia. Folosit in mod frecvent, acest ulei imbunatateste aspectul pielii afectate de celulita. Este bogat in antioxidanti naturali, care lupta cu radicalii liberi precum si in vitaminele C, B
Adams ULEI DE ARNICA

Adams ULEI DE ARNICA

Uleiul de arnica, obtinut prin macerarea florilor proaspete intr-un ulei vegetal presat la rece, se utilizeaza in masajul terapeutic si in cel de intretinere, conferind articulatiilor si muschilor elasticitate si protectie. Accelereaza procesul de regenerare a tesuturilor, grabind vindecarea ranilor. Impiedica multiplicarea bacteriilor si ciupercilor prin distrugerea microorganismelor. Datorita ef
Adams APA DE TRANDAFIR

Adams APA DE TRANDAFIR

Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri: Revigoreaza tenul Amelioreaza reumatismul si durerile lombare Amelioreaza transpiratia Inlatura oboseala si calmeaza. Este ideala pentru tenul acneic, datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si cicatrizan
Adams APA DE LAVANDA

Adams APA DE LAVANDA

Apa de lavanda contine aceleasi componente ca si uleiul esential de lavanda, are toate calitatile benefice si aroma dulce de ulei esential, dar poate fi folosita fara diluare. Folosita din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor sale tamaduitoare, planta de lavanda reprezinta una dintre cele mai utilizate plante in tratamentele naturiste. Apa de lavanda contine aceleasi componente ca s
Adams ULEI DE MAC

Adams ULEI DE MAC

Uleiul de mac este bogat in acid linoleic, acid oleic si acizi grasi nesaturati. Este un antioxidant puternic, netezeste ridurile, incetineste imbatranirea pielii si confera acesteia elasticitate si fermitate. Hraneste si hidrateaza parul tern si scalpul uscat. Uleiul din seminte de mac este obtinut prin presarea semintelor florilor de mac. Lipsit de culoare
Adams ULEI DE NEEM

Adams ULEI DE NEEM

Uleiul de Neem are proprietati extraordinare de antiinflamator, antiseptic, antifungic, antibacterian si antiviral. Este ideal pentru pielea predispusa la acnee, deoarece poate ajuta in calmarea iritatiilor si inflamatiilor, curata cosurile si elimina bacteriile de la suprafata pielii, care pot provoca  puncte negre. Acest ulei a fost folosit de secole in medicin
Adams ULEI DE MORCOV

Adams ULEI DE MORCOV

Beta-carotenii, din compozitia uleiului de Morcov, stimuleaza productia de melanina, care contribuie la obtinerea unui bronz uniform. Este o sursa bogata devitamina A, B, C si E. Mentine pielea tanara si elimina ridurile. Morcovul este o leguma foarte bogata in pro-vitamina A, vitamina B si F, Calciu, Magneziu, Fier si alte minerale. Se foloseste pentru obtinerea si mentinerea unui bronz
Adams OMA GERTRUDE SAMPON BIO UTILIZARE ZILNICA PENTRU TOATE TIPURILE DE PAR

Adams OMA GERTRUDE SAMPON BIO UTILIZARE ZILNICA PENTRU TOATE TIPURILE DE PAR

Samponul cu utilizare zilnica pentru toate tipurile de par contine ingrediente naturale, care curata usor si hranesc parul, oferind stralucire si rezistenta. Rozmarinul este bogat in vitamine A, C si B, acizi grasi esentiali si uleiuri esentiale care hranesc parul de la radacina. este extras prin distilarea cu aburi a partii superioare a plantei are o aroma puternica, eliminand letargia
Adams ULEI DE RICIN

Adams ULEI DE RICIN

Uleiul de ricin patrunde adanc in tesuturi pentru a dizolva incet tesutul cicatrizat si pentru a estompa cearcanele. Functioneaza ca o crema anti-imbatranire si previne caderea parului. Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si p
Adams APA DE TRANDAFIRI

Adams APA DE TRANDAFIRI

Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri: Revigoreaza tenul Amelioreaza reumatismul si durerile lombare Amelioreaza transpiratia Inlatura oboseala si calmeaza. Este ideala pentru tenul acneic, datorita proprietatilor antiseptice, antibacteriene si cicatrizan
Adams ULEI DE MORCOVI

Adams ULEI DE MORCOVI

Beta-carotenii, din compozitia uleiului de Morcov, stimuleaza productia de melanina, care contribuie la obtinerea unui bronz uniform. Este o sursa bogata devitamina A, B, C si E. Mentine pielea tanara si elimina ridurile.   Morcovul este o leguma foarte bogata in pro-vitamina A, vitamina B si F, Calciu, Magneziu, Fier si alte minerale. Se foloseste pentru obtinerea si mentinerea unu

1024.css [0px to 1024px]