Zippo 1941 Replica

159.00 lei
(1 magazin)
Bricheta Zippo „1941 Replica”, construita dupa standardele anilor ’40, este mai plata ca si profil, dar mai rotunda decat modelele de astazi. Pastrand unicitatea si caracterul unui Zippo original, „1941 Replica”, realizata din Brushed Brass, iese in evidenta printre „suratele” ei prin formele atipice, creandu-ti impresia ca tii in palma un clasic indestructibil, pe care vremea nu il poate deteriora. Si acesta este adevarul! ...

Descriere - Zippo 1941 Replica


Bricheta Zippo „1941 Replica”, construita dupa standardele anilor ’40, este mai plata ca si profil, dar mai rotunda decat modelele de astazi. Pastrand unicitatea si caracterul unui Zippo original, „1941 Replica”, realizata din Brushed Brass, iese in evidenta printre „suratele” ei prin formele atipice, creandu-ti impresia ca tii in palma un clasic indestructibil, pe care vremea nu il poate deteriora. Si acesta este adevarul!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zippo 1941 Replica de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zippo 1941 Replica sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.