Zilan Mini aragaz ZLN 0018

83.00 lei
(1 magazin)
Mini Aragaz Zilan  ZLN 0018 Mini aragazul ZLN 0018 este un produs cu un design foarte modern si este foarte usor de utilizat.DIspune de un singur ochii, ce este foarte eficient si practic, permitandu-va sa va preparati mancarea dorita intr-un interval de timp foarte scurt.Este un produs ideal pentru spatiile mici, tabere, case de vacante si chiar si pentru camping.Puterea de incalzire este de 1600W si este dotat si cu buton de control al volumului gazului. Este fabricat din mater ...

Descriere


Zilan Mini aragaz ZLN 0018

Mini Aragaz Zilan  ZLN 0018

Mini aragazul ZLN 0018 este un produs cu un design foarte modern si este foarte usor de utilizat.

DIspune de un singur ochii, ce este foarte eficient si practic, permitandu-va sa va preparati mancarea dorita intr-un interval de timp foarte scurt.

Este un produs ideal pentru spatiile mici, tabere, case de vacante si chiar si pentru camping.

Puterea de incalzire este de 1600W si este dotat si cu buton de control al volumului gazului. Este fabricat din material rezistent si anume metal emailat.   

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zilan Mini aragaz ZLN 0018 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zilan Mini aragaz ZLN 0018 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.