Zenyth Colon Help 240g

de la 42.83 lei
(3 magazine)
1. Ce este ColonHelpsColonHelp este un supliment alimentar din fibre și plante detoxifiante, cu un conținut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal și de eliminare a toxinelor din intestine, de îmbunătățire a digestiei, de refacere a mucoasei intestinale și a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunității organismului.100% naturalNu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici!Nu conține organisme modificate genetic! ...

Descriere


Zenyth Colon Help 240g

1. Ce este ColonHelps
ColonHelp este un supliment alimentar din fibre și plante detoxifiante, cu un conținut foarte bogat de omega 3 natural, cu rol de reglare a tranzitului intestinal și de eliminare a toxinelor din intestine, de îmbunătățire a digestiei, de refacere a mucoasei intestinale și a florei bacteriene din colon, de stimulare a imunității organismului.

100% natural
Nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici!
Nu conține organisme modificate genetic!

2. Ce conține ColonHelps Ingredientele ColonHelp

7 super-ingrediente care acţionează sinergic!

ColonHelp are o formulă deosebită, atent studiată, din 7 ingrediente atent alese a

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zenyth Colon Help 240g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zenyth Colon Help 240g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.