Zaragoo Inima antistres

Daca alta solutie nu vezi si concediul este prea departe, trebuie sa iei masuri si sa-ti micsorezi nivelul de stres. Stresul este un animalut foarte rautacios de care daca nu ai grija scapa, si apoi fuge dupa tine la birou, in piata, acasa si din proprie experienta va spunem ca poti sa-i dai si cu piciorul ca tot nu fuge. Singurul mod de a scapa de el este sa folositi inimioara antistres de fata cu altii, pentru ca te vad, nu stiu de unde ai luat asa minunatie, si logic se streseaza. S ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zaragoo Inima antistres

Daca alta solutie nu vezi si concediul este prea departe, trebuie sa iei masuri si sa-ti micsorezi nivelul de stres. Stresul este un animalut foarte rautacios de care daca nu ai grija scapa, si apoi fuge dupa tine la birou, in piata, acasa si din proprie experienta va spunem ca poti sa-i dai si cu piciorul ca tot nu fuge. Singurul mod de a scapa de el este sa folositi inimioara antistres de fata cu altii, pentru ca te vad, nu stiu de unde ai luat asa minunatie, si logic se streseaza. Si ghiceste de unde a plecat stresul asta, de la tine evident. Ai scapat de el si nu trebuie sa ai remuscari.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zaragoo Inima antistres de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zaragoo Inima antistres sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.