Warner Bros. Lego Marvel Avengers PS4

79.90 lei (1 magazin)
Lego Marvel Avengers PS4 este un joc de tip aventura lasnsat de Warner Bros. Interactive Entertainment  la data de 1/29/2016.  Disponibil  pentru Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS si PC. LEGO Marvel’s Avengers, primul joc pentru console care include personaje si fir narativ din filmele Marvel’s The Avengers si continuarea sa, Marvel’s Avengers: Age of Ultron. Intra in costumele celor mai pu ...

Descriere


Warner Bros. Lego Marvel Avengers PS4

Lego Marvel Avengers PS4 este un joc de tip aventura lasnsat de Warner Bros. Interactive Entertainment  la data de 1/29/2016.  Disponibil  pentru Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS si PC.

LEGO Marvel’s Avengers, primul joc pentru console care include personaje si fir narativ din filmele Marvel’s The Avengers si continuarea sa, Marvel’s Avengers: Age of Ultron.

Intra in costumele celor mai puternici eroi de pe Pamant in misiunea de a salva planeta in eroicele lupte de la New York între Avengers si Loki.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Lego Marvel Avengers PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Lego Marvel Avengers PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.