Warner Bros. Batman Arkham Knight PS4

68.90 lei (1 magazin)
PlayStation 4 , Action , peste 16 , Warner Bros - wbi4080013 În finalul exploziv al seriei Arkham, Batman se alfă faţă în faţă cu cea mai mare ameninţare a oraşului pe care a jurat să-l protejeze. Scarecrow revine pentru a completa lista de infractori, printre care se numără şi Penguin, Two-Face şi Harley Quinn, şi care vor să-l distrugă pe Cavalerul Negru pentru totdeauna. Batman: Arkham Knight introduce versiunea unică a Batmobile-ului concepută de ...

Descriere


Warner Bros. Batman Arkham Knight PS4

PlayStation 4 , Action , peste 16 , Warner Bros - wbi4080013

În finalul exploziv al seriei Arkham, Batman se alfă faţă în faţă cu cea mai mare ameninţare a oraşului pe care a jurat să-l protejeze. Scarecrow revine pentru a completa lista de infractori, printre care se numără şi Penguin, Two-Face şi Harley Quinn, şi care vor să-l distrugă pe Cavalerul Negru pentru totdeauna. Batman: Arkham Knight introduce versiunea unică a Batmobile-ului concepută de Rocksteady, care poate fi condus pentru primă oară în cadrul francizei Arkham. Adăugarea acestui vehicul legendar, combinată cu gameplay-ul seriei Batman Arkham, le oferă gamerilor o experienţă completă şi supremă în timp ce vor explora străzile întregului Gotham City. Fii Batman!

Caracteristici 
Batman Arkham Knight PS4 wbi4080013
  Platforma PlayStation 4
Categorie Action
Varsta recomandata (ani): peste 16
Publisher Warner Bros

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Warner Bros. Batman Arkham Knight PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Warner Bros. Batman Arkham Knight PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.