Wacker Neuson Mai compactor BS 60-2i, benzina, 64Kg

Wacker Neuson Mai compactor  BS 60-2i, benzina, 64Kg
imagine exemplificativa

Evolutie pret
10,970.00 LEI
1 magazin

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Wacker Neuson Mai compactor BS 60-2i, benzina, 64Kg


Mai compactor WACKER NEUSON BS 60-2i

Mai compactor benzina injectie ulei, 64Kg, BS 60-2i Motorul WM 80 cu care WACKER dotează exclusiv maiurile compactoare este special conceput și construit pentru acestea și respectă standardele Europene și EPA de emisie. Carburatorul, ventilat, patentat elimină aerul din sistemul de alimentare asigurând o pornire ușoară. Supapa de admisie și maneta multifuncţională asigură o pornire și o exploatare ușoară eliminând aerul din sistemul de admisie. Sistemul special cu trei etape de filtrare a aerului asigură unaer lipsit de impurităţi pentru motor, lungind durata de viaţă a acestuia. Un indicator de îmbâcsire a filtrului arată gradul de îmbâcsire a acestuia indicând momentul când acesta trebuie schimbat. Mânerul înglobează o tehnologie avansată, sitemul de amortizare a vibraţilor la mână a operatorului asigurâd confort în exploatare.

Sistemul automat de oprire elimină perioadele de mers în gol și reduce emisiile de carbon precum și depunerile acestuia. Maiul compactor robust este proiectat pentru compactarea solurilor coezive, mixte și granulate pe suprafeţe înguste. S

istemul unic de autodozaj asigură performanţe demne de încredere eliminând defectarea bujiei și depunerile de carbon. Nu este nevoie de prepararea amestecului asigurând un confort sporit în exploatare. În plus raportul uluitor de amestec 120:1 permite o funcţionare mai curată și de lungă durată, până la 65 de ore cu un rezervor de ulei. Maiul compactor, BS 60-2i, este cea mai buna alegere pentru firmele de constructii si nu numai.

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wacker Neuson Mai compactor BS 60-2i, benzina, 64Kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Wacker Neuson Mai compactor BS 60-2i, benzina, 64Kg puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wacker Neuson Mai compactor BS 60-2i, benzina, 64Kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]