Vredestein TRAXION + 710/70 R42 173D

18 299.90 lei
(1 magazin)
Bazata pe anvelopa unica, populara Traxion+, TraxionXXL a fost special dezvoltata pentru tractoare cu o putere de cel putin 160 CP. Datorita volumului sau mare, TraxionXXL are o capacitate de incarcare relativ mare. Carcasa puternica, flexibila si profilul plat al benzii de rulare ofera o suprafata mare de contact si o distributie uniforma a presiunii, conservandu-se astfel structura solului. Puterea mare a motorului este transformata foarte eficient in tractiune in timpul activitatilo ...

Descriere


Vredestein TRAXION + 710/70 R42 173D

Bazata pe anvelopa unica, populara Traxion+, TraxionXXL a fost special dezvoltata pentru tractoare cu o putere de cel putin 160 CP. Datorita volumului sau mare, TraxionXXL are o capacitate de incarcare relativ mare. Carcasa puternica, flexibila si profilul plat al benzii de rulare ofera o suprafata mare de contact si o distributie uniforma a presiunii, conservandu-se astfel structura solului. Puterea mare a motorului este transformata foarte eficient in tractiune in timpul activitatilor de teren. La viteze relativ mari (de pana la 70 km/h), TraxionXXL ofera stabilitate buna, confort optim si o durata lunga de viata.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vredestein TRAXION + 710/70 R42 173D de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vredestein TRAXION + 710/70 R42 173D sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.