Corcova Corcova Reserve Pinot Noir Colectia Dealul Racoveanu

Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu sunt elaborate de așa manieră încât să redea cât mai fidel expresia terroir-ului.Intervenția umană, foarte importantă, are tocmai rolul de a păstra nealterate aroma, gustul și parfumul strugurilor ce dau naștere vinurilor.Parcelele de vie, atent îngrijite și supravegheate, produc struguri a căror identitate este pastrată în vinurile produse și învechite în cramă. Ulterior, prin grija o ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Corcova Corcova Reserve Pinot Noir Colectia Dealul Racoveanu

Vinurile Corcova Roy & Dâmboviceanu sunt elaborate de așa manieră încât să redea cât mai fidel expresia terroir-ului.Intervenția umană, foarte importantă, are tocmai rolul de a păstra nealterate aroma, gustul și parfumul strugurilor ce dau naștere vinurilor.Parcelele de vie, atent îngrijite și supravegheate, produc struguri a căror identitate este pastrată în vinurile produse și învechite în cramă. Ulterior, prin grija oenologului, ele sunt cupajate pentru a-și îmbogăți și releva reciproc calitățile.Rigoarea, atenția, talentul sunt trăsături comune ale echipei Roy & Dâmboviceanu și sunt esențiale în atingerea scopului comun: producerea unui excelent vin românesc.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Corcova Corcova Reserve Pinot Noir Colectia Dealul Racoveanu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Corcova Corcova Reserve Pinot Noir Colectia Dealul Racoveanu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.