Vichy Sampon sebocorector pentru par gras Dercos

Vichy Sampon sebocorector pentru par gras Dercos destinat atat femeilor cat si barbatilor. Complexul Anti-Sebum provine din combinatia unica a 4 agenti surfactanti atent selectati si dozati precis, pentru a limita migrarea sebumului pe firul de par, mentinand astfel integritatea scalpului si intarziind procesul de ingrasare a parului. Parul devine  mai suplu, mai usor de coafat si cu mult mai mult  volum. Are o formula transparenta, hipoalergenica, FARA PARABENI, fara sili ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Vichy Sampon sebocorector pentru par gras Dercos

Vichy Sampon sebocorector pentru par gras Dercos destinat atat femeilor cat si barbatilor. Complexul Anti-Sebum provine din combinatia unica a 4 agenti surfactanti atent selectati si dozati precis, pentru a limita migrarea sebumului pe firul de par, mentinand astfel integritatea scalpului si intarziind procesul de ingrasare a parului. Parul devine  mai suplu, mai usor de coafat si cu mult mai mult  volum. Are o formula transparenta, hipoalergenica, FARA PARABENI, fara silicon  si ultra-usoara, pentru un par mai suplu si mai usor de aranjat. Mod de Utilizare:  Sampon pentru utilizare frecventa.  Aplicati pe parul umed printr-un masaj usor, pentru a evita stimularea glandelor sebacee ale scalpului. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vichy Sampon sebocorector pentru par gras Dercos de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vichy Sampon sebocorector pentru par gras Dercos sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.