Verbatim Store 'n' Go Nano 32GB Negru 49822

de la 27.00 lei
(14 magazine)
Stick USB + MicroUSB 2.0 Verbatim Store 'n' Go Nano 32GB Negru Unitatea NANO USB de la Verbatim prezintă un design îngust, perfect pentru utilizarea cu dispozitive care nu acceptă unități de dimensiune standard. Adaptorul On-The-Go cu unitate NANO USB de la Verbatim este mic și ușor de utilizat cu tablete și smartphone-uri care acceptă USB OTG. Asigură transferul rapid și eficient al fișierelor de pe un dispozitiv pe altul, fără a utiliza un PC. USB On-The-Go permite ...

Descriere


Verbatim Store 'n' Go Nano 32GB Negru 49822

Stick USB + MicroUSB 2.0 Verbatim Store 'n' Go Nano 32GB Negru

Unitatea NANO USB de la Verbatim prezintă un design îngust, perfect pentru utilizarea cu dispozitive care nu acceptă unități de dimensiune standard.

Adaptorul On-The-Go cu unitate NANO USB de la Verbatim este mic și ușor de utilizat cu tablete și smartphone-uri care acceptă USB OTG. Asigură transferul rapid și eficient al fișierelor de pe un dispozitiv pe altul, fără a utiliza un PC.

USB On-The-Go permite comunicarea directă a dispozitivelor portabile și a gazdelor care nu sunt PC-uri. De exemplu, o tabletă sau un smartphone prevăzut cu USB OTG poate comunica cu o unitate USB. Introduceți adaptorul micro USB în fanta micro USB a dispozitivelor, iar apoi introduceți unitatea USB în adaptor. Fișierele pot fi apoi transferate de pe unitatea USB pe tabletă sau smartphone și viceversa. Smartphone-urile sau tabletele trebuie să fie dotate cu OTG pentru a fi compatibile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Verbatim Store 'n' Go Nano 32GB Negru 49822 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Verbatim Store 'n' Go Nano 32GB Negru 49822 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.