Verbatim Slider 16 GB Negru 98696

de la 16.59 lei
(10 magazine)
Stick USB 2.0 Verbatim Slider 16 GB Negru Porturile USB fiind prezente în majoritatea computerelor, mai nou şi în maşini, playere DVD şi multimedia, televizoare, rame digitale etc., unităţile USB sunt considerate în prezent un accesoriu esenţial. Unitatea USB glisantă de la Verbatim este prevăzută cu un mecanism de glisare retractabil care protejează conexiunea USB cât timp nu se foloseşte unitatea. ...

Descriere


Verbatim Slider 16 GB Negru 98696

Stick USB 2.0 Verbatim Slider 16 GB Negru

Porturile USB fiind prezente în majoritatea computerelor, mai nou şi în maşini, playere DVD şi multimedia, televizoare, rame digitale etc., unităţile USB sunt considerate în prezent un accesoriu esenţial.

Unitatea USB glisantă de la Verbatim este prevăzută cu un mecanism de glisare retractabil care protejează conexiunea USB cât timp nu se foloseşte unitatea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Verbatim Slider 16 GB Negru 98696 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Verbatim Slider 16 GB Negru 98696 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.