Vaillant ecoCOMPACT VSC INT 306/2 C200 H

Vaillant ecoCOMPACT VSC INT 306/2 C200 H
oferte de la
10,250.00 lei

(2 magazine)
"Microcentrala in condensatie cu tiraj fortat - Boiler incorporat cu acumulare in straturi de 100 litri Putere de 30kW Microcentrala murala de tipul ecoCOMPACT utilizata la incalzire si preparare apa calda menajera, cu puterea de 30kW, ce functioneaza pe gaze naturale, cu tiraj fortat. Cu astfel de aparate se poate realiza incalzirea unor volume de pana la 500 mc si prepararea apei calde pentru mai multe puncte de consum (240 l/10 min. pentru ΔT = 35K). Prin utilizarea tehnicii conden ...

Descriere - Vaillant ecoCOMPACT VSC INT 306/2 C200 H


"Microcentrala in condensatie cu tiraj fortat - Boiler incorporat cu acumulare in straturi de 100 litri

Putere de 30kW

Microcentrala murala de tipul ecoCOMPACT utilizata la incalzire si preparare apa calda menajera, cu puterea de 30kW, ce functioneaza pe gaze naturale, cu tiraj fortat. Cu astfel de aparate se poate realiza incalzirea unor volume de pana la 500 mc si prepararea apei calde pentru mai multe puncte de consum (240 l/10 min. pentru ΔT = 35K). Prin utilizarea tehnicii condensatiei centrala murala VSC INT 306/2 - C 200 H ajunge la o eficienta a arderii superioara aparatelor de incalzire conventionale, realizandu-se in acest fel o economie de combustibil de aproximativ 15-16%. Preocuparea continua pentru imbunatatirea calitatii vietii, utilizarea eficienta a combustibilului si grija pentru protejarea mediului inconjurator, au devenit caracteristici foarte importante in dezvoltarea tehnologiilor folosite. Astfel, Vaillant a raspuns acestor provocari cu gama de centrale murale cu tehnica condensatiei. ecoCOMPACT este un nou concept in domeniul sistemelor de incalzire prin care la dispozitie utilizatorului se afla apa calda la cele mai inalte standarde (timp de reactie, cantitate).
Secretul din spatele acestor performante este rezervorul de 100l cu incarcare in straturi incorporat. Acesta foloseste sistemul de incarcare in straturi a apei, spre deosebire de boilerul normal cu serpentina, astfel incat incalzirea si furnizarea apei calde este mult mai rapida. Astfel, ecoCOMPACT ofera maximum de confort intr-o forma compacta.

Caracteristici:

- 2 microprocesoare
- Butoane de reglare a temperaturii, cauciucate
- Ecran iluminat albastru
- Capac frontal usor de manevrat
- Protectie la inghet
- Boiler incorporat cu acumulare in straturi de 100 litri pentru un confort sporit de apă calda menajera
- Display mare pentru identificarea modului de functionare a aparatului
- Sistem de comunicare e-Bus

Consum:

  • 3,7 mc/h max. (gaze naturale)
  • 2,7 kg/h max. (gaze lichefiate)
"

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vaillant ecoCOMPACT VSC INT 306/2 C200 H de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vaillant ecoCOMPACT VSC INT 306/2 C200 H sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.