Uni-Ball Marker UNI PC-3M 09-13 mm Posca - Rosu

Marker cu vopsea pe baza de apa,non-toxic.Posca poate fi folosit pe orice tip desuprafata.Nu contine alcool si solventi.Cerneala POSCA este opaca, continepigmenti care confera rezistenta la decolorare si asigura culoridense, vii, pe toate tipurile de suprafete.Cerneala POSCA este permanenta pesuprafete poroase, nepermanenta pe sticla sau alte suprafete lucioasesi nu patrunde prin hartie. Timp de uscare rapid.Cerneala POSCA este ideala pentrumarcaje, pictura, desen cu linii fine, scris ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Uni-Ball Marker UNI PC-3M 09-13 mm Posca - Rosu

Marker cu vopsea pe baza de apa,non-toxic.Posca poate fi folosit pe orice tip desuprafata.Nu contine alcool si solventi.Cerneala POSCA este opaca, continepigmenti care confera rezistenta la decolorare si asigura culoridense, vii, pe toate tipurile de suprafete.Cerneala POSCA este permanenta pesuprafete poroase, nepermanenta pe sticla sau alte suprafete lucioasesi nu patrunde prin hartie. Timp de uscare rapid.Cerneala POSCA este ideala pentrumarcaje, pictura, desen cu linii fine, scris, permitand si amesteculsau diluarea culorilor.Posca a fost testat cu succes pe 55materiale diferite dintre care:hartie, carton, lut, ceramica, lemn,metal, textile, portelan, plastic, sticla.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uni-Ball Marker UNI PC-3M 09-13 mm Posca - Rosu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uni-Ball Marker UNI PC-3M 09-13 mm Posca - Rosu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.