Ungaro Pour L' Homme III Eau de Toilette 100ml

de la 110,40 lei (3 magazine)
Prezentarea parfumului:   Ungaro pour Homme III  este un parfum verde aromatic, subliniind stilul elegant. Parfumul a fost lansat in anul 1993. Daca cunosti acest parfum atunci cu siguranta ai simtit notele lemnoase si condimentate ale compozitiei, note caracteristice parfumurilor destinate unui barbat puternic si sigur pe sine. Prima data isi fac simtita prezenta notele de paciuli, germaniu si condimente de india. La mijloc ve-ti simti intens aroma de trandafir roz, iar sp ...

Descriere


Ungaro Pour L' Homme III Eau de Toilette 100ml

Prezentarea parfumului:
 
Ungaro pour Homme III  este un parfum verde aromatic, subliniind stilul elegant. Parfumul a fost lansat in anul 1993.
Daca cunosti acest parfum atunci cu siguranta ai simtit notele lemnoase si condimentate ale compozitiei, note caracteristice parfumurilor destinate unui barbat puternic si sigur pe sine. Prima data isi fac simtita prezenta notele de paciuli, germaniu si condimente de india. La mijloc ve-ti simti intens aroma de trandafir roz, iar spre baza esenta florala se pierde lasand loc unei explozii de note lemnoase.
 
Notele de varf sunt portocala, lemn de mahon, coriandru, lavanda, vodka, salvie si lamaie.
Notele de mijloc sunt iasomie, lacramioare, trandafir si muscata.
Notele de baza sunt lemn de santal, paciuli, mosc, lichen, vetiver si cedru.
Anul lansarii: 1993
 
Despre Ungaro
 
Emanuel Ungaro si-a inceput cariera de la varsta de 22 de ani, lucrand pentru inceput pentru Casa de Cristobal si Courreges. In anul 1965 la 26 de ani, Ungaro isi deschide propria casa de moda la Paris fiind ajutat si incurajat de Sonja Knapp si Elena Bruna Fassio. 
 
Ungaro a lansat prima sa colectie pentru barbati, Ungaro Uomo, in 1973 si primul sau parfum de dama, faimsol Diva la 10 ani mai tarziu. In anul 1996 a format un parteneriat cu Salvatore Ferragamo si la un an mai tarziu cu marca Bvlgari, reusind sa creeze o noua campanie proprie: Emanuel Ungaro Parfums. Campania a progresat cu lansarea de noi parfumuri: Fleur de Diva (1997), Desnuda (2001) si Apparition (2004). Ungaro a lucrat cu renumiti parfumieri ca Francoise Caron, Francis Kurkdjian, Olivier Polge, Domitille Michalon, Jacques Polge, Max Gavarry, Veronique Nyberg, Marc Chaillant, Loc Dong, Yves Cassar, Pascal Guarin, Nathalie Lorson si Francois Demachy.
 
CS-107349
Caracteristici generale
Model parfumPour L'Homme III
Cantitate (ml)100
PentruBarbati
Tip produsApa de toaleta
ColectiePour L'Homme III
Grupa de parfumParfumuri
Categoria olfactilaLemnos, Condimentat
Cod produs0646876631520

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ungaro Pour L' Homme III Eau de Toilette 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ungaro Pour L' Homme III Eau de Toilette 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.