Ubisoft The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn PC

44.58 lei
(1 magazin)
Iei rolul lui Tintin, un reporter ce va investiga un mister incredibil, ce-l va duce intr-o calatorie plina de aventuri pentru a gasi cea mai pretioasa comoara scufundata. Vei fi ajutat de cainele Snowy si de capitanul Haddock pentru a scapa de colectionari lacomi de arta, traficanti ciudati de arme si alti raufacatori. Totul pentru a descoperi secretul din spatele navei Unicorn. Poti juca ca Tintin, Snowy, capitanul Haddock sau alte 3 personaje pe care le vei debloca, fiecare c ...

Descriere


Ubisoft The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn PC

Iei rolul lui Tintin, un reporter ce va investiga un mister incredibil, ce-l va duce intr-o calatorie plina de aventuri pentru a gasi cea mai pretioasa comoara scufundata. Vei fi ajutat de cainele Snowy si de capitanul Haddock pentru a scapa de colectionari lacomi de arta, traficanti ciudati de arme si alti raufacatori. Totul pentru a descoperi secretul din spatele navei Unicorn. Poti juca ca Tintin, Snowy, capitanul Haddock sau alte 3 personaje pe care le vei debloca, fiecare cu propria personalitate si abilitati unice. Calatoreste in jurul lumii si descopera mai mult de 20 de locatii, precum nava capitanului, Karaboudjan, desertul Sahara, orasul exotic Bagghar. Modul de joc include sectiuni de platforma, scene de lupta cu sabia si momente in care pilotezi un avion. Ai la dispozitie modul cooperativ unde impreuna cu un prieten puteti descoperi misterele, colectiona comori, castiga deghizari si debloca noi harti.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.