Ubisoft Prince of Persia The Forgotten Sands

Ubisoft Prince of Persia The Forgotten Sands
oferte de la
28.70 lei

(2 magazine)
Platforma - DVD-ROM Categorie - Actiune Descriere - Marcand debutul pe consolele next-generation al seriei de succes a celor de la Ubisoft, Prince of Persia - The Forgotten Sands este urmatorul capitol din universul Sands of Time, o adevarata capodopera pentru fanii genului.Facand o vizita in regatul fratelui sau, dupa aventura din Azad, Printul gaseste palatul regal sub asediu, acesta fiind atacat de o armata puternica ce are un singur scop - sa-l transforme in pulbere (sau nisip, dac ...

Descriere - Ubisoft Prince of Persia The Forgotten Sands


Platforma - DVD-ROM
Categorie - Actiune
Descriere - Marcand debutul pe consolele next-generation al seriei de succes a celor de la Ubisoft, Prince of Persia - The Forgotten Sands este urmatorul capitol din universul Sands of Time, o adevarata capodopera pentru fanii genului.Facand o vizita in regatul fratelui sau, dupa aventura din Azad, Printul gaseste palatul regal sub asediu, acesta fiind atacat de o armata puternica ce are un singur scop - sa-l transforme in pulbere (sau nisip, daca preferati). Fratele sau, Malik, ia decizia de a folosi stravechea putere a nisipurilor intr-o incercare disperata de a salva regatul de la anihilarea totala.Pentru a salva regatul fratelui sau, Printul trebuie sa porneasca intr-o aventura de proportii epice in care va invata sa poarte responsabilitatea unui adevarat conducator de osti, iar, dupa cum se stie, orice putere are pretul ei.Bataliile pe care le ai de purtat sunt aproape imposibile, iar nu de putine ori veti ajunge fata in fata cu moartea de-a lungul numeroaselor batalii in care veti lua parte. O multime de elemente indragite din prima parte revin, ceea ce nu inseamna ca jocul nu abunda si in elemente noi, inovative. Magia luptei eterne intre bine si rau capata o noua dimensiune in Prince of Persia: The Forgotten Sands.
Producator - Ubisoft
Cerinte sistem - Supported OS: Windows XP/Windows Vista Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended) RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista Video Card:
Varsta recomandata - 16+
G5962

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Prince of Persia The Forgotten Sands de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Prince of Persia The Forgotten Sands sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.