Ubisoft Far Cry Collection PC

Ubisoft Far Cry Collection PC
78.96 lei
(1 magazin)
Far Cry Collection PC contine 2 titluri: Far Cry PC si Far Cry 2 PCÂ . In Far Cry esti Jack Carver, un comandant de salupa, care crede ca a vazut tot ce are de oferit Pacificul! 20 de misiuni pline de adrenalina. Far Cry 2 este un nou shooter dezvoltat de Ubisoft Montreal, care va fi lansat in Q4 2008 pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Far Cry 2 va folosi un motor total nou, dezvoltat de Ubisoft sub numele de Dunia Engine, ce va aduce jocului un mediu distructibil, diverse efect ...

Descriere - Ubisoft Far Cry Collection PC


Far Cry Collection PC contine 2 titluri: Far Cry PC si Far Cry 2 PCÂ . In Far Cry esti Jack Carver, un comandant de salupa, care crede ca a vazut tot ce are de oferit Pacificul! 20 de misiuni pline de adrenalina. Far Cry 2 este un nou shooter dezvoltat de Ubisoft Montreal, care va fi lansat in Q4 2008 pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360. Far Cry 2 va folosi un motor total nou, dezvoltat de Ubisoft sub numele de Dunia Engine, ce va aduce jocului un mediu distructibil, diverse efecte speciale precum propagarea dinamica a focului sau noi efecte grafice ale furtunilor, precum si un mod mai realistic in ciclurile zi-noapte. Far Cry 2 va avea o suprafata de joc de aproximativ 50 de km patrati, intr-un decor din Africa ce poate fi explorat in voie. Eroul principal al jocului va putea fi ales din 12 personaje, fiecare cu abilitati si poveste unica. Scopul jocului este de a-l elimina pe "The Jackal" (Sacalul), un personaj misterios care a reaprins conflictul din lumea interlopa, punand in pericol viata a mii de oameni. In Far Cry 2 vor exista destule arme si vor putea fi folosite automobilele, barcile sau camioanele pentru explorarea celor 50 de kmp.

Review-uri


"far cry
11 Dec 2020
intrebare , Corban Mihai

se poate trimite si prin curierat?multumesc.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Far Cry Collection PC de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Far Cry Collection PC sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.