Ubisoft Far Cry 4 PS4

de la 49.00 lei
(6 magazine)
PlayStation 4 , Shooter , peste 18 , Ubisoft - ubi4080031 FAR CRY 4 - PS4Far Cry 4 este un shooter open world publicat de Ubisoft si dezvoltat de Ubisoft Montreal. Actiunea din Far Cry 4 se petrece intr-un loc salbatic, sub numele de Kyrat, din zona Himalaya, condusa de un rege auto proclamat care domneste cu mana de fier.Jucatorii vor fi prinsi in razboi si vor trebui sa lupte pentru inlaturarea regeleui. Un lucru nou va fi faptul ca in Far Cry 4 jucatorii vor putea sa incalece ele ...

Descriere


Ubisoft Far Cry 4 PS4

PlayStation 4 , Shooter , peste 18 , Ubisoft - ubi4080031

FAR CRY 4 - PS4

Far Cry 4 este un shooter open world publicat de Ubisoft si dezvoltat de Ubisoft Montreal. Actiunea din Far Cry 4 se petrece intr-un loc salbatic, sub numele de Kyrat, din zona Himalaya, condusa de un rege auto proclamat care domneste cu mana de fier.

Jucatorii vor fi prinsi in razboi si vor trebui sa lupte pentru inlaturarea regeleui. Un lucru nou va fi faptul ca in Far Cry 4 jucatorii vor putea sa incalece elefanti.

Caracteristici
Far Cry 4 PS4 ubi4080031
  Platforma PlayStation 4
Categorie Shooter
Varsta recomandata (ani): peste 18
Publisher Ubisoft

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Far Cry 4 PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Far Cry 4 PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.