Ubisoft Assassin's Creed 4 Black Flag Xbox One

  Assassin's Creed 4 Black Flag Xbox One Ubisoft a anuntat ca va lansa un nou joc din franciza Assassin’s Creed. Acesta se va numi  Assassin’s Creed IV Black Flag . Din informatiile pe care le avem in acest moment, Assassin’s Creed IV Black Flag va fi disponibil pe platformele PC, Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox360 si Nintendo WiiU. Urmatorul Assassin's Creed  se pare ca va fi o aventura cu pirati. Primele imagini ale jocului il arata p ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ubisoft Assassin's Creed 4 Black Flag Xbox One

 
Assassin's Creed 4 Black Flag Xbox One

Ubisoft a anuntat ca va lansa un nou joc din franciza Assassin’s Creed. Acesta se va numi Assassin’s Creed IV Black Flag. Din informatiile pe care le avem in acest moment, Assassin’s Creed IV Black Flag va fi disponibil pe platformele PC, Sony PlayStation 3, Microsoft Xbox360 si Nintendo WiiU.

Urmatorul Assassin's Creed se pare ca va fi o aventura cu pirati. Primele imagini ale jocului il arata pe personajul legendar al seriei, cu gluga pe cap, stand pe un vas, cu un steag negru in fundal si fiind incojurat de pirati.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubisoft Assassin's Creed 4 Black Flag Xbox One de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubisoft Assassin's Creed 4 Black Flag Xbox One sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.