Trisa Epilady Wet & Dry 1711.88

de la 199.00 lei
(3 magazine)
Epilator Trisa Epilady Wet & Dry 1711.88Caracteristici:Cap de epilare rotunjit, care se aliniaza perfect cu zona care urmeaza a fi epilata;2 viteze (pentru par deschis sau inchis);Sistemul de protectie antibacterial nano-silver, previne dezvoltarea bacteriilor pe dispozitiv;28 pensete cu masaj integrat;Lumina integrata pentru a vedea si cele mai mici fire de par;Accesorii: Husa depozitare, cap pensete de precizie, accesoriu pentru ras, perie de curatare;Functioneaza de pe acumu ...

Descriere


Trisa Epilady Wet & Dry 1711.88

Epilator Trisa Epilady Wet & Dry 1711.88Caracteristici:Cap de epilare rotunjit, care se aliniaza perfect cu zona care urmeaza a fi epilata;2 viteze (pentru par deschis sau inchis);Sistemul de protectie antibacterial nano-silver, previne dezvoltarea bacteriilor pe dispozitiv;28 pensete cu masaj integrat;Lumina integrata pentru a vedea si cele mai mici fire de par;Accesorii: Husa depozitare, cap pensete de precizie, accesoriu pentru ras, perie de curatare;Functioneaza de pe acumulator;Timp de incarcare aprox. 6 ore. Autonomie: circa 50 de minute;4.5W, 230V~, 50Hz. 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Trisa Epilady Wet & Dry 1711.88 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Trisa Epilady Wet & Dry 1711.88 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.