Topware Iron Sky Invasion Pc

Topware Iron Sky Invasion Pc
6.43 lei
(1 magazin)
Iron Sky Invasion PC este un joc de tip actiune lansat de Topware in data de 12/12/2012 disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox360. Iron Sky: Invasio n este un joc inspirat din filmul Iron Sky in care Pamantul e amenintat de nazistii de pe Luna. In Iron Sky: Invasion veti intra in rolul unui pilot ce trebuie sa apere planeta de atacurile nazistilor veniti de pe Luna pentru aceasta avand la dispozitie o gama larga de aparate de zbor experimentale.  Minimum System Requi ...

Descriere - Topware Iron Sky Invasion Pc


Iron Sky Invasion PC este un joc de tip actiune lansat de Topware in data de 12/12/2012 disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox360. Iron Sky: Invasio n este un joc inspirat din filmul Iron Sky in care Pamantul e amenintat de nazistii de pe Luna. In Iron Sky: Invasion veti intra in rolul unui pilot ce trebuie sa apere planeta de atacurile nazistilor veniti de pe Luna pentru aceasta avand la dispozitie o gama larga de aparate de zbor experimentale. 

Minimum System Requirements

- OS:Windows XP
- Processor:Intel/AMD 2 GHz
- Memory:2 GB RAM
- Graphics:Per-Pixel-Shader 3.0 512 MB RAM
- DirectX:9.0c
- Hard Drive:1500 MB HD space
- Other Requirements:Broadband Internet connection Iron Sky: Invasion


Recommended System Requirements

- OS:Windows Vista (or newer)
- Processor:Intel/AMD 2 GHz Multicore
- Memory:4 GB RAM
- Graphics:Radeon HD 2900 / Geforce 8800 GTX or better
- DirectX:11
- Hard Drive:1500 MB HD space
- Other Requirements:Broadband Internet connection

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Topware Iron Sky Invasion Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Topware Iron Sky Invasion Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.