Tom Ford JASMIN ROUGE EDP 50ml

907,00 lei (1 magazin)
Thomas Carlyle Ford este un designer si un regizor de film american. La fel ca si linia de moda, parfumurile Tom Ford au avut parte de succes. Cu multa creativitate, acesta a reusit sa faca o schimbare brandului Gucci, companie in care acesta a lucrat din anul 1994. In anul 2006 lanseaza primul parfum ”Black Orchid”. In anul 2012, “Violet Blonde” a fost ales ca cel mai bun parfum de lux pentru femei al anului. Asa cum spune si actrita Mischa Barton “creatiile lui ofera femei ...

Descriere


Tom Ford JASMIN ROUGE EDP 50ml

Thomas Carlyle Ford este un designer si un regizor de film american. La fel ca si linia de moda, parfumurile Tom Ford au avut parte de succes. Cu multa creativitate, acesta a reusit sa faca o schimbare brandului Gucci, companie in care acesta a lucrat din anul 1994. In anul 2006 lanseaza primul parfum ”Black Orchid”. In anul 2012, “Violet Blonde” a fost ales ca cel mai bun parfum de lux pentru femei al anului. Asa cum spune si actrita Mischa Barton “creatiile lui ofera femeilor incredere in sine si senzualitate”, iar pentru barbati intruchipeaza perfect masculinitatea moderna. Parfumierii cu care colaboreaza pentru crearea parfumurilor sunt Givaudan, David Apel, Harry Fremont, Yves Cassar, Yann Vasnier, Calice Becker, Tom Ford si Firmenich.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tom Ford JASMIN ROUGE EDP 50ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tom Ford JASMIN ROUGE EDP 50ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.