TIS Farmaceutic Gel cu salvie si propolis 20ml

de la 7.68 lei
(6 magazine)
Gel cu salvie și propolis are efect antibacterian, antiinflamator, epitelizant, ușor anestezic și astringent, ca rezultat al asocierii dintre cele două extracte (propolis și salvie).Este recomandat înainte și după intervenții chirurgicale la nivelul cavității bucale, în perioada de refacere a mucoasei, având acțiune calmantă, antiinflamatoare, anestezică.Previne instalarea infecțiilor bucale, în cazul persoanelor purtătoare de proteze fixe sau mobile.Principii active ...

Descriere


TIS Farmaceutic Gel cu salvie si propolis 20ml

Gel cu salvie și propolis are efect antibacterian, antiinflamator, epitelizant, ușor anestezic și astringent, ca rezultat al asocierii dintre cele două extracte (propolis și salvie).

Este recomandat înainte și după intervenții chirurgicale la nivelul cavității bucale, în perioada de refacere a mucoasei, având acțiune calmantă, antiinflamatoare, anestezică.

Previne instalarea infecțiilor bucale, în cazul persoanelor purtătoare de proteze fixe sau mobile.

Principii active: extracte naturale (propolis, salvie).

Prezentare: tub x 20 ml

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TIS Farmaceutic Gel cu salvie si propolis 20ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TIS Farmaceutic Gel cu salvie si propolis 20ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.