THQ Nordic Darksiders 2 (II) PS3

77.47 lei
(1 magazin)
Daca ai jucat Darksiders, cu siguranta ai aflat de cei 4 Cavaleri ai Apocalipsei. Ai trait actiunea in pielea lui War(Razboiul), iar acum a sosit timpul sa afli ce cale a urmat un alt calaret si anume Death (Moartea). Eroul nostru este cel mai puternic dintre cei 4, fiind in stare sa distruga lumi intregi si sa invinga fortele cele mai puternice din cer sau iad. Pune-ti skill-urile de gamer in evidenta si contureaza un character capabil de acrobatii incredibile, agil si ec ...

Descriere


THQ Nordic Darksiders 2 (II) PS3

Daca ai jucat Darksiders, cu siguranta ai aflat de cei 4 Cavaleri ai Apocalipsei. Ai trait actiunea in pielea lui War(Razboiul), iar acum a sosit timpul sa afli ce cale a urmat un alt calaret si anume Death (Moartea). Eroul nostru este cel mai puternic dintre cei 4, fiind in stare sa distruga lumi intregi si sa invinga fortele cele mai puternice din cer sau iad. Pune-ti skill-urile de gamer in evidenta si contureaza un character capabil de acrobatii incredibile, agil si echipat cu cele mai bune arme!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul THQ Nordic Darksiders 2 (II) PS3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru THQ Nordic Darksiders 2 (II) PS3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.