TFA-Dostmann Statie meteo digitala pentru interior White 35.1102.02

de la 44.77 lei (4 magazine)
Descriere: Statia meteo digitala pentru interior White, reprezinta dedicatia si priceperea producatorilor de la TFA Dostmann Germany in a ne oferi un produs de calitate, cu aspect placut si un pret demn de luat in seama. Aceasta statie meteo monitorizeaza temperatura si umiditatea din locuinta; informatiile fiind afisate pe ecranul LCD special conceput cu lumina de fundal. Nivelul de comfort al climatului interior este reprezentat pe display-ul sub forma unor simboluri “smil ...

Descriere


TFA-Dostmann Statie meteo digitala pentru interior White 35.1102.02

Descriere:

Statia meteo digitala pentru interior White, reprezinta dedicatia si priceperea producatorilor de la TFA Dostmann Germany in a ne oferi un produs de calitate, cu aspect placut si un pret demn de luat in seama.

Aceasta statie meteo monitorizeaza temperatura si umiditatea din locuinta; informatiile fiind afisate pe ecranul LCD special conceput cu lumina de fundal. Nivelul de comfort al climatului interior este reprezentat pe display-ul sub forma unor simboluri “smiley”.

Prevazut cu un indicator de temperatura pentru ultimele 12 ore, precum si functie max/min, veti beneficia de un raport exact al temperaturii dintr-o simpla privire. Dispozitivul are integrat o gama de masurare a temperaturii de 0 … +50 °C (32 …+122 °F) iar cea a umiditatii fiind de 20% - 99%. In functie de schimbarile valorilor de umiditate, un set de simboluri (soare, nori, ploaie etc.) vor fi afisate be ecranul statiei.

Statia meteo mai include si un ceas digital (format de 12/24 de ore) cu alarma si optiune “snooze” (functie de repetare) precum si afisarea zilei din saptamana pentru a va mentine mereu la curent cu trecerea timpului.

Avand o dimensiune relativ mica de 140 x 75 x 20 mm cu o greutate de 162 g, statia meteo digitala pentru interior WHITE este usor de amplasat, fie pe perete sau pe o suprafata plana, si se va dovedi o investitie excelenta pentru confortul dumneavoastra.

Caracteristici: 

Afisarea temperaturii din interior si a umiditatii

Indicarea nivelului de confort al climatului interior

Prevazuta cu functie max / min

Indicator de temperatura pentru ultimele 12 ore

Simbol pentru vreme ( bazat pe schimbarile valorilor de umiditate )

Ceas cu calendar, alarma si functie de repetare

Lumina de fundal

Poate fi montata pe perete sau situata pe o suprafata plana

Gama de masurare: 0 …+50°C (32…+122°F)

Umiditate: 20... 99%

Dimensiuni: 140 x 75 x 20 mm

Greutate: 162 g

Baterie: 2 x 1.5V AAA ( nu sunt incluse )


Cod producator: 35.1102.02

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TFA-Dostmann Statie meteo digitala pentru interior White 35.1102.02 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TFA-Dostmann Statie meteo digitala pentru interior White 35.1102.02 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.