Telwin Doctor Charge 50

1 650.00 lei
(1 magazin)
Incarcator de baterii (Redresor auto) TELWIN DOCTOR CHARGE 50 TELWIN DOCTOR CHARGE 50 este un incarcator de baterii foarte usor de utilizat, datorita sistemului automat de recunoastere a tipului bateriei. Tehnologia inovativa Power Stream garanteaza o performanta mai buna chiar si cu 50% fata de alte baterii normale, datorita controlului mai eficient si mai complet al procesului de incarcare, care este mai rapid, mentinand bateria in conditii normale si optime, garantand astfel o dura ...

Descriere - Telwin Doctor Charge 50


Incarcator de baterii (Redresor auto) TELWIN DOCTOR CHARGE 50

TELWIN DOCTOR CHARGE 50 este un incarcator de baterii foarte usor de utilizat, datorita sistemului automat de recunoastere a tipului bateriei. Tehnologia inovativa Power Stream garanteaza o performanta mai buna chiar si cu 50% fata de alte baterii normale, datorita controlului mai eficient si mai complet al procesului de incarcare, care este mai rapid, mentinand bateria in conditii normale si optime, garantand astfel o durata de viata mai buna a acesteia. Se poate folosi pentru autoturistme in service, magazine de reparatii ale masinilor etc. Doctor Charge dispune de 4 functii importane:

  • incarcare automata si mentinerea bateriei cu tehnologie PULSE TRONIC, chiar si in conditii de mediu dificile (temperaturi foarte scazute)
  • testarea bateriei precum voltajul la terminale
  • refacerea bateriilor uzate, regenarare periodica
  • putere stabila a sursei de incarcare a bateriilor

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Telwin Doctor Charge 50 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Telwin Doctor Charge 50 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.