Telwin 801097 Kit sudura TIG

de la 873.18 lei (2 magazine)
Descriere : Acest kit optional permite sudura in mediu protector de gaz folosind un invertor de sudura clasic (fara electrovalva). Compatibil cu invertoare de sudura cu conectori mici DX 25 fara comanda pe torta Acesta are in dotare urmatoarele elemente : Torta TIG echipata complet Regulator de gaz cu 2 manometre Cablu de sudura Clema de masa Adaptor butelie Conector torta DX25. ...

Descriere


Telwin 801097 Kit sudura TIG

Descriere : Acest kit optional permite sudura in mediu protector de gaz folosind un invertor de sudura clasic (fara electrovalva). Compatibil cu invertoare de sudura cu conectori mici DX 25 fara comanda pe torta Acesta are in dotare urmatoarele elemente : Torta TIG echipata complet Regulator de gaz cu 2 manometre Cablu de sudura Clema de masa Adaptor butelie Conector torta DX25.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Telwin 801097 Kit sudura TIG de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Telwin 801097 Kit sudura TIG sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.