Teka DBB 60 Inox

de la 585.00 lei
(3 magazine)
Exista doua elemente esentiale care trebuie luate in considerare in momentul in care se achizitioneaza o hota: lungimea tubului si dimensiunile bucatariei. Cunoscand dimensiunile bucatariei, si astfel volumul (in metri cubi) este posibil sa se determine capacitatea optima de evacuare pentru bucataria respectiva utilizand urmatorul raport: de 15 ori/ora metri cubi ai bucatariei.Hota Teka DBB 60 este un produs recomandat bucatariilor cu suprafata de pana la 27 m2.Are ca si caracteristici ...

Descriere


Teka DBB 60 Inox

Exista doua elemente esentiale care trebuie luate in considerare in momentul in care se achizitioneaza o hota: lungimea tubului si dimensiunile bucatariei.
Cunoscand dimensiunile bucatariei, si astfel volumul (in metri cubi) este posibil sa se determine capacitatea optima de evacuare pentru bucataria respectiva utilizand urmatorul raport: de 15 ori/ora metri cubi ai bucatariei.
Hota Teka DBB 60 este un produs recomandat bucatariilor cu suprafata de pana la 27 m2.
Are ca si caracteristici: panou control cu butoane, forma piramida, turbina dubla, optiune evacuare/recirculare, filtre metal.

Incorporabil: No
Putere(W): No
Putere de absorbtie: Maxima - 440 m3/h
Tip hota: Forma piramida
Numar viteze:
Numar butoane:
Filtre: Filtre metal
Iluminare: Da
Nivel de zgomot: 54 dB(A)
Greutate:
Dimensiuni (L x I x A mm):
Altele:

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Teka DBB 60 Inox de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Teka DBB 60 Inox sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.