Taurus Mixer cu bol Mixing Chef Compact

830.99 lei (1 magazin)
Taurus s-a 'nascut' in 1962 si are acelasi sediu, in Oliana (zona Barcelona) de la infiintare. 600W, 8 viteze + PULS,bol inox de 4.2l, TEMPORIZATOR programabil maxim 10 min.,cap rabatabil,miscare planetara cu rotatie in jurul axului si miscare circulara simultana ptr. un mix omogen,capac anti-stropire,kit pentru patiserie: carlig de framantat, tel din inox, paleta de mixat,suport anti-alunecare.Protectie termic? de siguran??. Dimensiuni:40.5 x 25.5 x 35 cm. Greutate : 5.7 Kg. ...

Descriere


Taurus Mixer cu bol Mixing Chef Compact



Taurus s-a 'nascut' in 1962 si are acelasi sediu, in Oliana (zona Barcelona) de la infiintare.

600W, 8 viteze + PULS,bol inox de 4.2l, TEMPORIZATOR programabil maxim 10 min.,cap rabatabil,miscare planetara cu rotatie in jurul axului si miscare circulara simultana ptr. un mix omogen,capac anti-stropire,kit pentru patiserie: carlig de framantat, tel din inox, paleta de mixat,suport anti-alunecare.Protectie termic? de siguran??. Dimensiuni:40.5 x 25.5 x 35 cm. Greutate : 5.7 Kg.


Mixing Chef Compact
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip mixerCu bol
Putere (W)600
Trepte viteze8
Functie Turbo/Pulse:Da
AccesoriiCarlig de framantat
Tel din inox
Paleta de mixat
Suport anti-alunecare
AlteleBol inox de 4.2l
Programabil maxim 10 min
Trepte de viteze 8 + PULS
Caracteristici tehniceGreutate (Kg)5.7
Dimensiuni (mm)40.5 x 25.5 x 35 cm
CuloareAlb / Rosu

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Taurus Mixer cu bol Mixing Chef Compact de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Taurus Mixer cu bol Mixing Chef Compact sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.