Taurus Aparat de gatit orez si legume cu mentinere la cald Rice Chef Compact

de la 149.99 lei (5 magazine)
Taurus s-a 'nascut' in 1962 si are acelasi sediu, in Oliana (zona Barcelona) de la infiintare. 300W,Aparat de gatit orez si legume cu mentinere la cald. Functie de abur (steamer).Vas de capacitate 0.6L(echivalentul a 3 boluri de orez),detasabil cu suprafata antiaderenta.Buton pornit/oprit.Accesorii: vas ptr. preparat la abur, masura ptr. orez,paleta,capac din sticla,functie de mentinere la cald.Cablu detasabil. Healthy Cook! Rice Chef Compact ...

Descriere


Taurus Aparat de gatit orez si legume cu mentinere la cald Rice Chef CompactTaurus s-a 'nascut' in 1962 si are acelasi sediu, in Oliana (zona Barcelona) de la infiintare.

300W,Aparat de gatit orez si legume cu mentinere la cald. Functie de abur (steamer).Vas de capacitate 0.6L(echivalentul a 3 boluri de orez),detasabil cu suprafata antiaderenta.Buton pornit/oprit.Accesorii: vas ptr. preparat la abur, masura ptr. orez,paleta,capac din sticla,functie de mentinere la cald.Cablu detasabil. Healthy Cook!


Rice Chef Compact
Detalii tehnice
Caracteristici generaleTip produsAparat de gatit orez si legume
Putere (W)300
Capacitate (l)0.6
AccesoriiVas pentru preparat la abur
Masura pentru orez
Paleta
Capac din sticla
Functie de mentinere la cald
FunctiiFunctie de abur (steamer)
DiverseCuloareAlb

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Taurus Aparat de gatit orez si legume cu mentinere la cald Rice Chef Compact de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Taurus Aparat de gatit orez si legume cu mentinere la cald Rice Chef Compact sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.