Tatrapet Volier 64*56*163cm 212.21

1 301.24 lei
(1 magazin)
Colivie elegantă cu un design oriental și tăviță practică pentru mizerie - grilaj cu vopsea pulverizată, distanță între gratii de 2,5 cm Colivia cu aspect antic VOLIER este căsuța perfectă pentru pasărea dumneavoastră! Colivia e foarte spațioasă și oferă suficient loc pentru bolurile de hrană și apă, precum și pentru jucăriile papagalului. Decorarea și amenajarea ei e complet la alegerea dumneavoastră. Colivia VOLIER dreptunghiulară Acoperișul are o fo ...

Descriere - Tatrapet Volier 64*56*163cm 212.21


Colivie elegantă cu un design oriental și tăviță practică pentru mizerie - grilaj cu vopsea pulverizată, distanță între gratii de 2,5 cm

Colivia cu aspect antic VOLIER este căsuța perfectă pentru pasărea dumneavoastră!

Colivia e foarte spațioasă și oferă suficient loc pentru bolurile de hrană și apă, precum și pentru jucăriile papagalului. Decorarea și amenajarea ei e complet la alegerea dumneavoastră. 

Colivia VOLIER dreptunghiulară

Acoperișul are o formă curbată, oferindu-i coliviei un aspect oriental. Cușca poate fi montată fără grilajul protectiv de la bază. Include 2 stinghii din lemn pe care pasărea se poate odihni confortabil. Partea frontală și posterioară a coliviei au gratii verticale, lateralele sunt orizontale

Ușa frontală e mare și rezistentă, astfel că animalul poate intra și ieși ușor, iar dumneavoastră aveți acces fără probleme la interiorul coliviei. Lacătul rezistent e astfel construit încât pasărea să nu îl poate deschide.

Dacă doriți să vă lăsați pasărea să zboare liber sau să stea pe acoperiș există o ușă practică în acoperiș pe care o puteți deschide și puteți atașa și mica stinghie de lemn pentru mai mult confort. Locul perfect pentru ca pasărea să stea relaxată.

Pe lateral mai există 3 ușițe. Aceste ușițe practice pot fi utilizate pentru a scoate rapid afară bolurile de hrană și apă. Cele 3 boluri metalice incluse pot fi montate direct pe aceste uși, iar pasărea dumneavoastră va știi unde poate găsi mereu apă și mâncare.

La baza coliviei Noble există tăviță metalică pentru mizerie. Aceasta poate fi scoasă afară ca un sertar și curățată ușor. În plus tăvită e acoperită de un grilaj care nu permite păsării să ajungă la așternut. Acesta poate îndepărtat fără probleme dacă nu e nevoie de el. Partea inferioară a cuștii e protejată de un grilaj pentru a nu permite păsării să evadeze. 

Când papagalul dumneavoastră se afla la baza coliviei, tăvița specială nu lasă particulele de praf să se răspândească înafara coliviei . Astfel, zona din jur va rămâne curată, iar dumneavoastră nu veți avea de muncit în plus.

Pentru mobilitate optimă, colivia are montate roți pe picioare. Asfel veți putea muta oricând colivia în caz de nevoie, pentru a o duce pe terasă, balcon, etc.

La livrare veți primi:

  • Colivie 212.21
  • Baie pasăre
  • Adăpător
  • Stinghii
  • Mânere
  • Hrănitor 
  • 3 boluri de hrană sau apă
  • Stinghie în aer liber, montată deasupra coliviei
  • Include tăviță pentru mizerie și grilaj la bază

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tatrapet Volier 64*56*163cm 212.21 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tatrapet Volier 64*56*163cm 212.21 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.