Syngenta Ardei Barbie F1, 500 seminte

109.00 lei
(1 magazin)
Ardei de tip blocky pentru culturi de solar si campRezistente : HR = Tm: 2 Fructul : - culoarea identica cu Blondy, cu coacerea in rosu la maturitateafiziologica- fructe putin alungite, cu pulpa groasa- fructele sunt mari, lucioase, cerate- greutatea medie 220 gTipul de planta :- lantele sunt foarte rezistente la conditiile de stres- rezinta adaptabilitate foarte buna la conditiile din camp deschis- rezistă bine la temperaturile ridicate din vara Observatii : Hibrid cu adaptabi ...

Descriere


Syngenta Ardei Barbie F1, 500 seminte

Ardei de tip blocky pentru culturi de solar si camp
Rezistente : HR = Tm: 2
Fructul :
- culoarea identica cu Blondy, cu coacerea in rosu la maturitatea
fiziologica
- fructe putin alungite, cu pulpa groasa
- fructele sunt mari, lucioase, cerate
- greutatea medie 220 g
Tipul de planta :
- lantele sunt foarte rezistente la conditiile de stres
- rezinta adaptabilitate foarte buna la conditiile din camp deschis
- rezistă bine la temperaturile ridicate din vara
Observatii : Hibrid cu adaptabilitate foarte buna pentru cultivarea in solar si camp, care se bucura de un real succes in Romania in ultimii ani, remarcandu-se prin productii timpurii si de calitate deosebita. Hibrid cu legare continua si rezistenta la conditii de stres.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Syngenta Ardei Barbie F1, 500 seminte de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Syngenta Ardei Barbie F1, 500 seminte sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.