Ströher Caramida aparenta Keravette 2110 S230

Alegerea unui finisaj potrivit pentru placarea fatadei sau terasei unei case precum si placarea aleilor sau decorarea unei crame nu este totdeauna un lucru usor. Pentru a veni in intampinarea celor ce apreciaza valoarea estetica a caramizii, producatorii au creat caramida aparenta. Caramida aparenta - Stroher, datorita suprafetei antiderapante, rezistentei la ciclurile de inghet dezghet (garantia acordata de STROHER este de 25 ani), rezistente la patare, este materialul ideal destin ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Ströher Caramida aparenta Keravette 2110 S230

Alegerea unui finisaj potrivit pentru placarea fatadei sau terasei unei case precum si placarea aleilor sau decorarea unei crame nu este totdeauna un lucru usor.

Pentru a veni in intampinarea celor ce apreciaza valoarea estetica a caramizii, producatorii au creat caramida aparenta.

Caramida aparenta - Stroher, datorita suprafetei antiderapante, rezistentei la ciclurile de inghet dezghet (garantia acordata de STROHER este de 25 ani), rezistente la patare, este materialul ideal destinat atat placarii fatadelor, zidurilor de imprejmuire, cat si pardoselilor la interior si mai ales pentru exterior.


Caramida aparenta de fatada, seria Keravette
Cod culoare S230:
KERAVETTE 2110 S230 240X71X11 50BUC/MP

Detalii tehnice:
- dimensiuni: 240X71X11;
- 50buc/mp;
- 24buc/cutie=0.48mp/cutie;
- Pret/buc;

Se vinde numai la cutie intreaga.


Un alt mare avantaj al folosirii klinkerului, caramizii aparente STROHER, pentru placarea diferitelor suprafete este varietatea de elemente speciale: treptele (cu nas) de diferite dimensiuni, elementele de colt, glafurile, plintele.

Fiind un produs antibacterian, placarile STROHER sunt des folosite pentru constructiile industriale in special cele alimentare (fabrici de mezeluri, de conserve, legume, produse lactate). Specificatii tehnice: Lungime: 240,Latime: 71,Grosime bruta: 11,Nr. buc.\mp: 50,Nr. buc.\cutie: 24,Greutate neta /cutie: 9.53,Lungime bruta: 240,Latime bruta: 71,Inaltime bruta: 240,Grosime bruta: 11,Greutate bruta: 9.53

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ströher Caramida aparenta Keravette 2110 S230 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ströher Caramida aparenta Keravette 2110 S230 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.