Stihl Motoburghiu BT 360

Motoburghiu STIHL BT 360, pentru doi operatori, de putere mare, prevazuta cu maner rabatabil. Destinat pentru lucrari complexe, de la o simpla gaurire, pana la extragere de probe din sol. - nu include burghiu si manere     STIHL ElastoStart Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereaza vârfuri de forte de soc, ce solicita muschii si articulatiile. ElastoStart reduce acest lucru in mod sesizabil. Un ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Stihl Motoburghiu BT 360

Motoburghiu STIHL BT 360, pentru doi operatori, de putere mare, prevazuta cu maner rabatabil. Destinat pentru lucrari complexe, de la o simpla gaurire, pana la extragere de probe din sol.

- nu include burghiu si manere

 

 

STIHL ElastoStart

Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor cu combustie se genereaza vârfuri de forte de soc, ce solicita muschii si articulatiile. ElastoStart reduce acest lucru in mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat in manerul de pornire se dilata in functie de forta de tractiune, determinand astfel un proces de pornire uniform, fara varfuri de forte de soc.

 

 

 

 

 

 

 

Manere rabatabile


Cadrul portant poate fi rabatat din cateva miscari. Astfel aparatul poate fi transportat de la un santier la altul repede, simplu si economic in orice portbagaj de dimensiuni normale.

 

 

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stihl Motoburghiu BT 360 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stihl Motoburghiu BT 360 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.