Stager Generator pornire din telecomanda DG 5500 S

Stager Generator pornire din telecomanda DG 5500 S
imagine exemplificativa

Evolutie pret
0.00 LEI
0 magazine

Lista de preturi

Pret produs
Magazin

Descriere - Stager Generator pornire din telecomanda DG 5500 S


Cadou: Livrare gratuita * .
in perioada (11-06-2015 : 31-12-2015)

Cadou: Livrare gratuita * .
in perioada (11-06-2015 : 31-12-2015)
Sistem automat de aclansare a rezervei: ( AAR sau ATS )

Microprocesorul incorporat verifica permanent prezenta si calitatea curentului electric de la reteaua nationala; in cazul in care apar intreruperi sau abateri cu mai mult de ±10% de la tensiunea si frecventa de referinta generatorul porneste si alimenteaza imobilul intr-un interval cuprins intre 30 si 60 de secunde.

Timpul de conectare depinde de temperatura ambianta, astfel in cazul unor temperaturi scazute timpul necesar stabilizarii termice a motorului creste.

 

Nivel de zgomot redus:

Datorita carcasei dublu insonorizata si a sistemului de combustie de mare eficienta care asigura arderea completa.

 

Design deosebit si tehnologie moderna:

Panoul de control digital inglobeaza toate comenzile generatorului iar display-ul cu led-uri afiseaza in timp real parametrii de funtionare: tesiunea, curentul si frecventa.

 

Curent de calitate:

AVR-ul imbunatatit limiteaza fluctuatiile curentului de iesire si ofera protecte la suprasarcina, oprind automat generatorul evitand astfel avarierea sistemului.

 

Review-uri
Scrie un comentariu
In acest moment nu exista nici un comentariu..

Alti utilizatori au mai cautat

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Stager Generator pornire din telecomanda DG 5500 S de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Stager Generator pornire din telecomanda DG 5500 S puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Stager Generator pornire din telecomanda DG 5500 S sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

1024.css [0px to 1024px]