Square Enix HITMAN ABSOLUTION ESSENTIALS - PS3

În Hitman: Absolution, asasinul va avea parte de cel mai personal contract de până acum. Trădat de Agenţie şi vânat de poliţişti, Agentul 47 îşi caută mântuirea într-o lume coruptă.Tehnologie Glacier 2 - HITMAN: ABSOLUTION a fost construit de la zero şi dispune de o poveste cinematică şi de un design audio şi video de înaltă calitate. Mod Contracts – Creează propriile misiuni selectând nivelul, ţintele, armele şi r ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Square Enix HITMAN ABSOLUTION ESSENTIALS - PS3

În Hitman: Absolution, asasinul va avea parte de cel mai personal contract de până acum. Trădat de Agenţie şi vânat de poliţişti, Agentul 47 îşi caută mântuirea într-o lume coruptă.Tehnologie Glacier 2 - HITMAN: ABSOLUTION a fost construit de la zero şi dispune de o poveste cinematică şi de un design audio şi video de înaltă calitate. Mod Contracts – Creează propriile misiuni selectând nivelul, ţintele, armele şi regulile asasinatului într-un nou mod online inovativ. Creează contracte care pot fi împărtăşite cu prietenii tăi sau cu întreaga comunitate Hitman, iar banii pe care îi vei debloca vor putea fi folosiţi pentru a debloca arme, upgrade-uri şi uniforme pentru deghizări.Liber arbitru – Pândeşte-ţi prada, înfrunt-o faţă în faţă sau foloseşte alte metode în funcţie de situaţie. Alegerea e în mâinile tale, datorită mecaniciievoluate de gameplay şi a sistemului A.I. revoluţionar.Explorează o lume „vie” – În lumea din Hitman: Absolution fiecare moment poate deveni o adevărată poveste. Personajele unice, dialogul bogat şi performanţele care se ridică la standardele Hollywood îţi vor oferi o experienţăde gameplay care nu se compară cu nimic altceva.Deghizări – Agentul 47 poate fura identitatea aproape oricărei persoane cu care intră în contact. Imobilizează-ţi prada, fură-i uniforma şi foloseşte-ţi instinctele pentru a te face nevăzut.Mod Instinct – Vezi lumea prin ochii Agentului 47 şi transformă-te în cel mai periculos asasin. Folosind modul Instinct din Hitman: Absolution vei putea intui mişcările inamicilor, vei descoperi noi modalităţi de a ucide şi vei putea folosi arme puternice cu acurateţea unui chirurg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix HITMAN ABSOLUTION ESSENTIALS - PS3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix HITMAN ABSOLUTION ESSENTIALS - PS3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.