Square Enix Final Fantasy Type 0 Hd Pc

  Final Fantasy Type 0 PC este un joc de tip role playing game lansat de Square Enix, disponibil pentru PlayStation Portable, PlayStation 4 si Xbox One. Jocul se concentreaza pe povestile Class Zero, un grup de 12 studenti inzestrati cu puteri magice, din Peristylium, o academie magica in tara Suzaku. Intr-o zi, Imperiul Milites lanseaza un asalt, Clasa Zero e chemata la actiune si trebuie atat sa indeparteze cat si sa invinga forttele Milites si sa descopere secretul d ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Square Enix Final Fantasy Type 0 Hd Pc

  Final Fantasy Type 0 PC este un joc de tip role playing game lansat de Square Enix, disponibil pentru PlayStation Portable, PlayStation 4 si Xbox One. Jocul se concentreaza pe povestile Class Zero, un grup de 12 studenti inzestrati cu puteri magice, din Peristylium, o academie magica in tara Suzaku. Intr-o zi, Imperiul Milites lanseaza un asalt, Clasa Zero e chemata la actiune si trebuie atat sa indeparteze cat si sa invinga forttele Milites si sa descopere secretul din spatele razboiului si existenta cristalelor. Jucatorii sunt trimisi in misiuni de-a lungul Orience, atat legate de poveste cat si independente de ea. Jucatorul calatoreste pentru a prestabili destinatii in lume pe un dirijabil care se poate deplasa usor de-a lungul hartii lumii dupa ce a invins un inamic puternic ce il pazea. Pe masura ce jucatorii progreseaza de-a lungul jocului, ei pot vizita arhivele Suzaku pentru a revizui inamicii invinsi, informatii despre personaje, inteligentta in joc si videoclipuri speciale. Jocul furnizeaza o optiune multiplayer unde jucatorii ii pot ajuta pe ceilalti in misiuni.   

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Square Enix Final Fantasy Type 0 Hd Pc de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Square Enix Final Fantasy Type 0 Hd Pc sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.