Sony PlayStation Plus Memberships 1 an, PS3

494.96 lei (1 magazin)
PlayStation Plus este un card care te ajuta sa descoperi cel mai bun loc in care te poti juca. Este o lume captivanta a actiunilor multiplayer si a jocurilor de top pe care le poti incerca in fiecare luna fara cost suplimentar - in perioada in care esti membru. Acceseaza PS4 Online Multiplayer si poti descarca cele mai bine cotate jocuri pentru PS4, PS3 si PS Vita in fiecare luna, atat timp cat esti membru. Poti folosi un singur cont PlayStation Plus pentru toate cele trei console ...

Descriere


Sony PlayStation Plus Memberships 1 an, PS3

PlayStation Plus este un card care te ajuta sa descoperi cel mai bun loc in care te poti juca.
Este o lume captivanta a actiunilor multiplayer si a jocurilor de top pe care le poti incerca in fiecare luna fara cost suplimentar - in perioada in care esti membru.

Acceseaza PS4 Online Multiplayer si poti descarca cele mai bine cotate jocuri pentru PS4, PS3 si PS Vita in fiecare luna, atat timp cat esti membru. Poti folosi un singur cont PlayStation Plus pentru toate cele trei console: PS4, PS3 si PS Vita.

Caracteristici principale:
- te poti bucura de jocurile de top
- beneficiezi de discount-uri speciale
- acces exclusiv
- spatiu de stocare online pentru salvarile jocurilor
- PS4 online multiplayer – in curand

 Important ! Pentru utilizarea acestui abonament, contul de utilizator trebuie creat pe site-ul oficial PlayStation din UK.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony PlayStation Plus Memberships 1 an, PS3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony PlayStation Plus Memberships 1 an, PS3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.