Sony Minecraft Ps3

148.96 lei (1 magazin)
Minecraft Ps3 este un joc de tip sandbox lansat de Sony in data de 5/16/2014, disponibil pentru Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 si Xbox One. Descopera o lume in care ai libertatea de a face ce vrei. Patrunde in adancurile necunoscute sau construieste structuri incredibile, de la case umile la peisaje urbane mari. Calatoreste singur sau alatura-ti prietenii. Singura limita este imaginatia ta. ...

Descriere


Sony Minecraft Ps3

Minecraft Ps3 este un joc de tip sandbox lansat de Sony in data de 5/16/2014, disponibil pentru Pc, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 si Xbox One. Descopera o lume in care ai libertatea de a face ce vrei. Patrunde in adancurile necunoscute sau construieste structuri incredibile, de la case umile la peisaje urbane mari. Calatoreste singur sau alatura-ti prietenii. Singura limita este imaginatia ta. In Minecraft, ai la dispozitie 3 moduri. Modul Creative presupune construirea de structuri imense cu toate resursele de care ai nevoie fara sa fii amenintat de pericole externe.  Modul Survival presupune construirea intr-o lume plina de pericole si monsti nocturni de care trebuie sa te feresti. In acest mod, resursele trebuie dobandite caci nu dispui de ele ca modul destinat creativitatii. Trebuie sa te confruncti cu pericole si foamete. Modul Adventure are o singura diferenta fara de modul destinat supravietuirii: comunitatea e cea care creeaza hartile si aventura. Ai la dispozitie un nou Mod Tutorial. Transporta tot felul de elemente: de la barci la armura de diamant si creeaza structuri enorme. Fa echipa cu prieteni in modul online multi-player de 8 jucatori si modul cu ecran divizat pentru 4 jucatori.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Minecraft Ps3 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Minecraft Ps3 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.