Sony Handycam FDR-AX53

de la 4 170.94 lei
(2 magazine)
FDR-AX53 – imagini exceptionale cu o camera video 4KVarful de gama din linia de camere video lnasate anul acesta de Sony este cel mai recent model cu filmare 4K, FDR-AX53, care combina calitatea imbunatatita a imaginii cu o performanta audio pe masura.Modelul FDR-AX53 include un nou senzor Exmor R CMOS care furnizeaza clipuri 4K incredibile. Datorita dimenisiunii pixeluluiii mai mare, FDR-AX53 beneficiaza de un nivel de sensibilitate mult mai mare decat predecesorul sau si permit ...

Descriere


Sony Handycam FDR-AX53

FDR-AX53 – imagini exceptionale cu o camera video 4K

Varful de gama din linia de camere video lnasate anul acesta de Sony este cel mai recent model cu filmare 4K, FDR-AX53, care combina calitatea imbunatatita a imaginii cu o performanta audio pe masura.

Modelul FDR-AX53 include un nou senzor Exmor R CMOS care furnizeaza clipuri 4K incredibile. Datorita dimenisiunii pixeluluiii mai mare, FDR-AX53 beneficiaza de un nivel de sensibilitate mult mai mare decat predecesorul sau si permite captarea extrem de clara a continutului chiar si in conditii de luminozitate redusa.

FDR-AX53 include o nou obiectiv Zeiss cu un zoom optic 30 x, si o plaja focala de la domeniu superangular 26.8mm pana la cel tele. Obiectivul permite camerei o plaja de zoom optic de 20x si 30x (4K)/ 40x (FHD) Clear Image Zoom, pentru filmare video de aproape.

Datorita lentilelor Advanced Aspherical (AA) cu Extra-low Dispersion (ED), aberatiile cromatice sunt reduse puternic, permitand captarea unor imagini cu o fidelitate a culorilor incredibil de precisa. Pelicula antireflex multistratificata ZEISS T* reduce reflexiile nedorite, pentru o imagine clara, chiar si in conditii de zile cu soare puternic. FDR-AX53 este prima camera cu versiunea imbunatatita a sistemului de stabilizare Balance Optical SteadyShot de la Sony; un sistem de stabiizare a imaginii pe 5 axe care ofera imagini clare, focalizate cand filmati din mana si, datorita noului mod Intelligent Active asigura o inregistrare clara chiar si in timp ce utilizatorul alearga. Acest sistem de stabilizare a imaginii permite cadre video exceptionale din toate unghiurile, captate chiar si in miscare sau in modul de zoom optic de 20X pentru planuri stranse. FDR-AX53 inregistreaza la o rata incredibila 4K 100Mbps, folosind formatul 5 de inregistrare ultra performant XAVC S™, care permite fiecarui cadru sa fie umplut de detalii 4K.

Camera vine cu un algortim nou adaptat AF, Fast Intelligent AF, prezent si in camera foto Sony α7S II care optimizeaza comunicarea dintre lentile si procesor pentru a obtine viteze cu pana la 40% mai mariii fata de modelele precedente.

Calitate avansata a sunetului

Noua structura a microfonului camerei FDR-AX53 permite colectarea sunetelor din cinci directii, oferind astfel senzatia unei ambiante mai realiste. Datorita structurii imbunatatite a microfonului, nivelul de zgomot a fost redus cu aproximativ 40%ii, iar performanta stereo este de aproape doua ori mai buna fata de modelele anterioareii, permitand astfel inregistrari mai clare intr-o gama mai variata de imprejurari. Microfonul cu 5.1 canale inregistreaza sunet stereo in doua canale in XAVC S 4K/HD si sunet high surround cu 5.1 canale in AVCHD. In plus, functia My Voice Canceling reduce vocea utilizatorului in timpul inregistrarii.

Inregistrare Full HD la 100fps pentru filme slow-mo6

In permiera pentru gama de camere Handycam Sony, FDR-AX53 poate inregistra Full HD la 100 fps, ceea ce inseamna ca filmarile pot fi editate in format slow motion, cu ajutorul software-ului gratuit PlayMemories Home, care adauga o noua dimensiune filmelor personale.

Modelul include o multitudine de optiuni, pentru o flexibilitate mai mare in filmare, printre care se numara un inel manual si un buton care pot fi alocate pentru functii ca zoom, focalizare si expunere si vizor electronic, permitand utilizatorului sa compuna usor scene chiar si in zilele cu soare puternic. Pentru un control mai mare asupra editarii, utilizatorii pot beneficia de optiunile Time Code si User Bit.

Continutul 4K poate fi redat pe un televizor compatibil cu acest standard prin intermediul unui cablu HDMI furnizat sau prin conversie automata din 4K in format Full HD pentru televizoarele Full HD. Pentru o incadrare superba, aceasta camera de mana va permite sa rulati imaginile 4K in ramele video selectate, prin marire sau decuparea7 partilor selectate in calitate Full HD.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sony Handycam FDR-AX53 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sony Handycam FDR-AX53 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.